Családon belüli erőszak speciális esete?
"A faternek haszonélvezeti joga lehet."
Az elég nagy baj, ha van neki, mert akkor úgy penderíti ki a két fiát, ahogyan csak jólesik neki.
Kérdező, mik a pontos tulajdonjogi viszonyok? Apudnak van és ha van, mekkora részre van haszonélvezete?
"Természetesen a rendőrség SEMMIT nem csinál."
Igen, mindig a rendőrség a hülye. Szerinted nincs millió hozzátok hasonló eset az országban? Nos elárulom neked, munkám során tapasztalom, hogy de igen, rengeteg van (nem rendőr vagyok). Mégis mit vártok a rendőrségtől? Tegye rendbe a családi ügyeiteket, amiket nektek kéne?
Ha azért lecsuknának valakit, mert iszik, élből az ország fele mehetne dutyiba. A fenyegetés és az erőszak persze bűn, de magánvádas indítványra. Feljelentettétek? Kértetek távoltartási végzést? Kétlem, mivel akkor be sem mehetne a lakásba, illetve nem kérdeznéd, fel jelentheted-e azért, amit csinál. Akkor mire fel intézkedjen a rendőr szerinted? Nagyon egyszerű elvárni mástól a segítséget, ha önmagatok ültök tehetetlenül. Ezer ilyen család van, mint ti: mikor feljelentést kéne tenni, akkor lapít, aztán futkos, mint a mérgezett egér, hogy hülye rendőr, nem segít...
Felnőtt emberek vagytok, van keresetetek, ha jól veszem ki a történetből. Miért éltek apátokkal abban az egyszobás lyukban? Ha így is a ti pénzeteken élősködik, gondolom, nem ő tartja fenn a lakást, hanem ti. Költözzetek albérletbe a bátyáddal, külön ettől az állattól. Én is ezt tettem, azóta nyugodt az életem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!