Kérhet-e egy szerviz átvizsgálási díjat, ha garanciális javításra adtam be?
Nem kell átvizsgálási díjat fizetni ha garanciális.
A lézernyomtatóba "toner" kell, így hívják.
Feltöltött tonerra viszont semmi garancia nincsen.
mindennemű garancia megszűnt, amikor után töltötted a Tonert. Csak az eredeti, gyári töltésű Tonerrel üzemeltetett, lézer printerekre él a vállalt gyári garancia.
(ezért kér jogosan a szerviz, un. rezsi órabért az átvizsgálásért!)
...hogy ez mért ment el ennyiszer? ...rejtély
(csak 2x küldtem, mivel az első küldés után hibásnak találtam a linkeket)
Szerencséd van, hogy a garanciát nem szüntették meg. A bevizsgálási díj azért jogos, mert nem a készülék hibás, hanem rossz tonert tettél bele.
Sok tonert meg lehet tölteni, de nem egyszerű. Pl. van benne olyan alkatrész amit nem érhet fény közben.
A te tonered viszont valószínűleg chipes, így hiába teszel bele festékport, a nyomtató a chipet nézi, ami azt mutatja, hogy ez a toner már ki van ürülve. Ez a nyomtatógyártók szemétsége, hogy vedd meg az eredeti cuccost tízszeres áron. Ők ugyanis főleg ebből élnek, nem a nyomtatók eladásából. Keress utángyártott tonert a nyomtatódhoz ha van. Ha nincs így jártál. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!