Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Kaphatok börtönt?

B.B1208 kérdése:

Kaphatok börtönt?

Figyelt kérdés

Nem voltam még büntetve, egyszer loptam a Tescoba 17.000ft értékben, és mivel bunko volt a rendőr ezért 3 nap elzárást kaptam..

Na de ez lényegtelen, olx.hu,és jofogas.hu-n is követtem el szabálysértést, de egyikből sem kaptam semmit.!! az ügyeket, hála istennek eddig mindig megusztam, pénzbirság, stb. nélkül.!

most egybe akarják vonni az egészet, ezt tehetik? mivel nem kaptam egyikből sem semmit, akkor is szabálysértésnek számit? HA JOL TUDOM 50.000T AZ AZ ÉRTÉK AMI MÁR BÜNCSELEKMÉNYNEK SZÁMIT, DE EDDIG EGYIK SEM HALADTA MEG AZT, A LEGTÖBB 20.000FT VOLT DE VAN BIZONYÍTÉKOM HOGY FEL ADTAM AZ ILLETŐNEK AZ ÁRUT.! KAPHATOK BÖRTÖNT? 16 éves vagyok..

2014. szept. 22. 17:48
 1/10 anonim ***** válasza:
62%
Rád férne, kedves Lakatos úr!
2014. szept. 22. 18:00
 2/10 anonim válasza:
100%
Remelem igen,mert ha nem sosem tanulsz belöle!
2014. szept. 22. 18:05
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
B.B1208 ez jó szám lesz neked a börtönhöz ... egyébként megérdemelsz bármit ilyen - általad beismert - priusszal ... az ilyen patkányok sosem gondolkodnak el azon, hogy akit átvágnak a netes kereskedésben azok megdolgoztak azért amit te lenyúlsz? ... szemét
2014. szept. 22. 18:10
 4/10 A kérdező kommentje:

Nem, azt kérdeztem hogy meg-e érdemlem.!

Nincs priuszom, és nem vallottam be semmit, mivel nincs mit bevallanom, mert van bizonyítékom(ajánlott cédula) h fel adtam valamit.!

2014. szept. 23. 07:08
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Ja, nincs mit bevallanod, de azt írtad, hogy loptál a Tescóban, meg olx-en és jófogáson szopattad az embereket.
2014. szept. 23. 11:56
 6/10 anonim válasza:

az értéket egybe nem vonhatják, ha külön-külön loptad el, más időben, viszont természetesen minden esetben indíthatnak eljárást, ha nem évültek el az ügyek (elévülés=min 5 éve történt, és ezalatt eljárás nem indult).

és igen, szabálysértésnek számít. és létezik halmazati büntetés is. stbstb, nem vagyok ám jogszakértő, de ha nagykorú lennél, akár 2 évet is kaphatnál. vagy más büntit. ami bonyolítja a dolgot, hogy 16 vagy, de ilyenkor is, akár 45 napra elzárhatnak, ha egy eset utáni 2 napban elkapnak. mivel 16 vagy, énmeg nem ismerem a vonatkozó jogszabályokat, nem tudok konkrétat mondani, nagy hülyeségeket meg nem akarok írni, de még így is megszphatod, bő nyállal...

komolyan, inkább ne lopkodj... vagy ha mégis, legalább ne magánembertől, óvatosan és ésszerű kereteken belül... plusz ne felejtsd el, mindennemű lopás (igen, ha egy cukorkát lenyúlsz, azért is elzárhatnak) BŰN. undorító és mérgezi társadalmunkat... és nem az a lényeg, hogy lebuksz-e vagy nem.. ha esetleg pillanatnyi előnyt is jelent, ha ellopod, stb, akkoris, ha más nem, a sorstól vissza fogod kapni :D

2014. szept. 23. 12:30
 7/10 A kérdező kommentje:

Kedves Zoos.!

Jofogason, és olx.hun-árultam dolgokat, de nem azt küldtem amit megbeszéltünk, hanem mást, de akkor is küldtem, és van róla bizonyítékom hogy fel adtam az illetőnek még ha nem is azt de valamit, ezt ugye ő nem tudja bizonyítani h nem az volt benne, és csak jöttek sorba a fejelentések ezért.!

Ilyen esetben mi történhet? a legtöbb amit el vettem pénz 20.000ft-volt.! A tescos lopáson rajta kaptak, azt se hog sem tudtam kimagyarázni, és akkor sem zártak volna el 3 napra, megusztam volna egy 10.000ft-os csekkel, csak az volt a baj h bunko volt a rendőr aki váltáskor volt.!!

Kedves utolsó.!

Szóval, akkor az összegek nem adhatóak egybe?

Ugyan azért jelentettek fel, de egyik sem ismeri a másikat, csak a bázisban szerepel a sok szabálysértés, most kb.3 ügyet vonnak egybe.. Mire számíthatok, meguszhatom egy felfüggesztéssel, vagy egy nagyobb pénzbirsággal?

Megbántam már, csak sajnos rossz társaságba keveredtem.! :(

2014. szept. 23. 18:39
 8/10 anonim válasza:
100%
Kapsz hát és ott jol megtömnek kolbászal, virslivel, lengyel kolbászal, válasz te kezded vagy téged kezdenek tömni
2014. okt. 20. 19:00
 9/10 anonim válasza:
100%
Csak egyre figyelj, ne ejtsd le a szappant!!!!
2014. okt. 20. 19:02
 10/10 anonim válasza:
100%
Vagy használj román szappant, attol szörös leszel és békén hagynak
2014. okt. 20. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!