Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ha elkapnak valakit fűtermeszt...

Ha elkapnak valakit fűtermesztés miatt (csekély mennyiség), de arra hivatkozik, hogy drogfüggő, és részt vesz a 6 hónapos agymosásban, akkor annak nem kell leülnie a büntetését?

Figyelt kérdés
2014. szept. 14. 21:54
 1/6 anonim ***** válasza:
attól függ, mennyi dzsanga van nálad. ha csak egy növény, akkor lehet, hogy jóhiszemű lesz az ügyész, ha nem volt gond veled korábban. de ha több növényről van szó, akkor buktad.
2014. szept. 14. 22:06
 2/6 anonim ***** válasza:

Nem adtál meg paramétereket, mi az, hogy csekély mennyiség?

Ilyet a jog nem ismer.

Ha értelmes válaszra vársz, akkor adj több információt, mert most csak annyit tudok írni:

csekély mennyiség - kis büntetés, nagy mennyiség - nagy büntetés

2014. szept. 14. 22:13
 3/6 A kérdező kommentje:
De létezik ilyen, csekély mennyiség <5 tő kender / 1 gramm THC.
2014. szept. 14. 22:15
 4/6 savanyújóska ***** válasza:
Egyébként nem tudom még lehet-e elterelést választani, vagy hogy van, nézz utána! (Azt hiszem egyszer lehet csak választani, ami szerintem baromság, de mindegy.)
2014. szept. 14. 22:23
 5/6 anonim ***** válasza:
Ez belgiumban működik de ott is csak szigorúan saját fogyasztásra.Szándékosan nem Hollandát írtam mert ott köztudott.Itthon kizártnak tartom hogy nem varrnának be érte.Nem csak birtoklásért,hanem ha ügyes az ügyész akkor még terjesztésért is.
2014. szept. 15. 00:06
 6/6 anonim ***** válasza:
A füves hülye beszél agymosásról? :D
2014. nov. 27. 14:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!