Mit lehet tenni telefonos zaklató ellen?
ÉN háromszor felvettem és mindháromszor 2 másodpercig tartott a hívás...szóltaqm hogy igen tessék és az illető lerakta.Na ezt megunva blokkoltam a privát számok híváskijelzését.Ha valaki ekkora paraszt akkor csessze meg.A telefon meg se csörren hívhat ahányszor akar...
Szüleim meg tudják hogy hogyan érnek el....(mármint hogy vezetékesről ne keressen a rokonság...)
Aha, persze. Kapásból eszembe jut a T-Mobil, ami rejtett számmal hívott, meg jó néhány cég, ahova önéletrajzot küldtem...
Ettől függetlenül a marketingesek is így hívnak, ez tény. Telemarketingeztem (1 hónapig bírták az idegeim), és volt olyan, hogy valahogy kikapcsolt a mikrofonom, szóval ugyanez történhetett, mint veletek. :D
Olyan voltam mint te, soha nem vettem fel a rejtett számot. Egyszer csak hívnak, jó kedvemben voltam, és felvettem. Ugyan az hivogatott. 2 napig. Második nap felveszem, erre az egyik barátom édesanyja hívott, hogy "jövőhéten szerdán lesz a kisfia temetése. meghalt autóbalesetben, és örülnek hogy végre már el tudtak érni"...
Ennyit erről.
A marketingesek nem véletlenül hívogatnak, valószínű te adtad meg nekik a számodat, például beszálltál valami internetes nyereményjátékba, feliratkoztál valami hírlevélre. Csak nem olvastad el a feltételeket.
De ha felvennéd a telefont, akkor tizedannyi hívást kapnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!