Mit lehet tenni telefonos zaklató ellen?
Figyelt kérdés
Ma már a harmadik nap, hogy privát számról valaki állandóan felhívogat engem mobiltelefonon. Én pedig privát számot nem veszek fel! Ebben a 3 napban ez már a 11-ik hívás és még csak délelőtt van. Mit akarnak? Valami reklám lehet, vagy mi? Vagy küldjön SMS-t ha fontos, de privát számot én nem hívok vissza. Ötletek hogy mi/ki lehet ez, és mit lehet tenni ellene? Eddig is volt ilyen, csak lakástelefonon, az mind reklám volt, ami privát szám...2014. szept. 5. 11:44
11/28 anonim válasza:
Biztosan komoly maffiózó a kérdező, azért nem meri felvenni a telóját.
12/28 A kérdező kommentje:
következőt felveszem..
2014. szept. 5. 13:14
13/28 anonim válasza:
Szóval ha valaki vezetékesről hív, akkor te sosem veszed fel? Ez vicces.
14/28 anonim válasza:
Mindenképpen írd meg hogy ki volt.
15/28 A kérdező kommentje:
A vezetékes is kiírja a számot, és ami privát, azt MÁR nem veszem fel, mert az mind reklám volt..
2014. szept. 5. 13:24
16/28 anonim válasza:
Vezetékes telefont az én mobilom nem ír ki, hanem magánszámnak írja. De lehet, hogy egy ismerősöd, aki elfelejtette bekapcsolni a hívószám azonostót.
17/28 A kérdező kommentje:
Na felvettem, beleszóltam vagy 3X, hogy "halló" aztán néhány másodperc múlva letette a hívófél. Többé nem veszem fel, kinyomom. Hát ne szórakozzanak már baxxameg!
2014. szept. 5. 18:43
18/28 anonim válasza:
Valami rejtélyes idegen lehetett. Három napig hívogat, aztán meg sem tudott mukkanni.
19/28 anonim válasza:
Én például a Kormányzati Ügyfélvonalon dolgozom, és itt, ha egy ügyfél visszahívást kér, és felhívjuk, akkor minden esetben rejtett szám van kiírva.
Most pont igazad volt, mert tényleg nem volt fontos, ha bele sem szólt. De azért kívánom, hogy egyszer valami fontos dolgot szalassz el amiatt, hogy te elvből nem veszed fel a rejtett számot.
20/28 anonim válasza:
Lehet, hogy tetszel valakinek? Egy félős kislány?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!