Nagy teljesítményű lézer birtoklása esetén mi a büntetés?
Figyelt kérdés
Ha jól tudom Magyarországon 1mW felletti lézerek birtoklása engedélyköteles, de én rendeltem egy 10Wattos lézert( ami a valóságban pár száz mWatt lesz, de azzal is túllépem a határértéket)
Ha mondjuk meglátja egy rendőr, hogy ezzel szórakozunk, akkor mit kaphatunk érte?
(Nem akarok/akarunk, senkinek se a szemébe világítani)
2014. aug. 19. 18:04
1/5 anonim válasza:
Szerintem az átlag járőr azt sem tudja, hogy létezik ilyen jogszabály.
2/5 anonim válasza:
Attól függ mi a szórakozás. Autósok szemébe világítani, elég súlyos bűncselekmény, repülőgép pilótákéba pedig terrorcselekmény. (kb egy éve volt egy ilyen eset) Ha csak simán kikötözött kutyákat vakítotok meg vele, az még szórakozás kategória, a rendőr is nevet rajta.
3/5 A kérdező kommentje:
Mérnök halgatókként nekünk picit mást jelent a szórakozás, és mint írtam nem akarunk senkit sem bántani
2014. aug. 19. 20:29
4/5 anonim válasza:
"Ha csak simán kikötözött kutyákat vakítotok meg vele, az még szórakozás kategória, a rendőr is nevet rajta."
Az meg állatkínzás.
5/5 anonim válasza:
A lézerkard 8 cm-es pengehossz alatt még legális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!