Elkövetek vmit, ha egy kamerás helikoptert bereptetek a nudistrand fölé és felvételeket készítek?
Végül is az se biztos, hogy észre veszik, de ha észre is veszik, sokat nem tudnak tenni, én meg GPS alapján akár 1 km-ről is irányíthatom, és full HD-ban meg elég jó felvételeket csinál még magasról is (ahol már ők nem is gondolnák, hogy mi az tulképpen, de ha mégis, azt végképp nem tudják, honnan irányítja valaki).
De jogilag ütközik vmibe vagy elkövetek vmit ezzel?
"kamera is van benne, aztán meg úgyse tudják többszáz km-t követni h hova irányítom"
Te vagy az Edward? Vagy kinek van még ilyen drónja?
jaj de értetek hozzá ... ne a tesco gazdaságos típusokból induljatok ki! bizony vannak mér 600-700 ezer körül olyan komolyak amiket 2 km messze is el lehet küldeni gond nélkül és veszéj nélkül is mert a GPS alapján tartja magát stabilan és még vissza is jön a kiindulási pontra. na most 2 km-re meg ki fogja követni? meg főleg pl 100 m magasan? a kamera viszont szintén nem a gagyi kategória és 100 m ről is nagyon jó minőségű felvételt csinál. szal le vagytok maradva. ezért írtam h még ha gond is jogilag, a frász se tudja ezt követni h honnan jött és hova megy, hát több száz méter után már én is csak az irányító lcd visszajelzőjén látom a kamera jelen amit visszaküld h merre jár pontosan. de ott meg hiába is köröz a fejük felett 5 m-re, hát hogy akarják azt kergetni? bakot állnak 10-en és úgy futnak vagy hogy? áááá képtelenség meg hát azt én is látom akkor aztán elreptetem.
de első hiába írod, hát nem válaszoltad meg korrektül mert én nem élek vele visza, én csak elkészítem a felvételt, de szal nem élek visza vele na, nem teszem fel sehova stb. csak főleg azért akarom mert egy osztájtársam ott van a szüleivel és kíváncsi vagyok rá :) ez ilyen harc köztünk mert az ő fiúja is helizik és ő meg kilesett engem 2x is még a télen amikor hamar sötétedik, és a lakásunk ablaka elé repült vele és felvette amikor öltöztem a szobámban.
Költenél 600 - 700 ruppót egy kicsinyes bosszúra?
Mesélj még!
De lásd! Rendes hegyi troll vagyok, adok egy tippet.
Olcsóbban jössz ki, ha nem te küldesz helikopter drónt, hanem elfogod az osztálytársad fiújáét, és csak bűnbánó bocsánatkérés után adod vissza.
Azt nem tiltja a törvény, hogy kihúzz néhány szál damilt az ablakod elé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!