A cigányok éjjel-nappal verekszenek az utcán. Segítség?
Nyíregyháza a helyszín, az állandó balhék miatt teljesen elértéktelenedtek a környékbeli ingatlanok. Az utóbbi hónapban nem tudtam úgy hazajönni munkából, hogy ne fussak össze egymással verekedő cigánnyal. A rendőrök, mikor hívtam őket, és kijöttek, körberöhögtek. Kimentek leigazoltatni az épp aktuális hordát, az egyiket be is vitték, -gondolom éppen amúgy is keresték valami bűncselekmény miatt-, de fél órával később már ugyanaz az artikulálatlan ordítás és üvöltözés, meg a bunyó félreismerhetetlen zajai....
mit lehetne tenni?
A rendőrök bevitték, tehát kb amit enged a törvény azt megtették. De nem lőhetik le őket stb csak ki kell engedjék őket.
Ugyanezt a magyar stb ember is megcsinálja én fel sem veszem az ilyet. Meg miért zavar téged , ha ezek egymást verik?
Nem ártana elkezdeni valamit tanítani az iskolákban a rasszizmusról, és a kirekesztésről, különben ilyen emberi hulladékok jönnek ki onnan, mint a kérdező, és néhány válaszoló. Muszáj volt beleírni a kérdésbe, hogy "verekedő cigányok". Ha csak "verekedő magyar állampolgárokat" írsz, akkor érdektelen maradt volna a kérdésed sokak számára és nem kaptál volna ennyi választ, te provokátor...
Sebaj, majd jelentve lesz a kérdés a moderátoroknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!