Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Rámszállt ez a szar magyar...

Rámszállt ez a szar magyar hatóság pedig csak egy diák vagyok. Mi lesz velem?

Figyelt kérdés

Egyszerűen fogalmam sincs miből vannak ügyeim. Ha kötekszik valaki általában visszaszólok, de sosem okoztam bajt. Volt, hogy összeszólalkoztam egy felszolgálóval, de más nem igen volt.

Viszont egy ideje azt vettem észre, hogy megszaporodtak az idézéseim, hetente kapok valami bírósági levelet, hogy ilyen ügyben gyanúsítanak, olyan ügyben, menjek be, vagy épp az, hogy lezárták, persze amikor én tettem feljelentést lopott holmik miatt idegesen közölte az előadó, hogy nincs ideje ilyen hülyeségekre...

Úgy érzem magam mint valami bűnöző amikor semmit nem csináltam, nem értem mi a fene folyik a fejem fölött. Az igazi bűnözőkkel miért nem foglalkoznak? És félek.

Menjek külföldre, ott nyugisabb életem lesz?

2014. júl. 25. 13:05
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Megszaporodtak az idézéseid? Nem nyulak azok hogy csak úgy maguktól szaporodjanak, annak valami oka is van.
2014. júl. 25. 14:22
 12/14 anonim ***** válasza:
Hogy valaki ennyire unatkozzon...! Jobb, összeszedettebb, hihetőbb sztorit is kiagyalhattál volna, mármint ha lenne ...
2014. júl. 27. 17:03
 13/14 anonim ***** válasza:
Hallod bammeg máshol viccelődj már... Mert ilyen amit Te itt összesz*rtál a világon nincs ! Téged már bevittek volna, ha ebből egy sor is igaz volna.
2014. szept. 7. 19:39
 14/14 anonim ***** válasza:
Mehetsz is, ilyen nem kell az országba:-)
2014. szept. 7. 19:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!