Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Lakhatási támogatás Jár -e?...

Lakhatási támogatás Jár -e? Bővebben lent

Figyelt kérdés

Németországban dolgozom.Hazaszeretnék menni a menyasszonyomhoz, végleg viszont én Győrbe találtam munkát,amivel nincs is semmi gond.Miskolcon lakom.

Jogosult vagyok a lakhatási támogatásra?Egy új kormány rendeletalapján már törölték azt hogy regisztrált munkanélkülinek kell ahhozz lenni,hogy valaki megkaphassa ezt a támogatást.Én egyik munkahely után mennék a másikhoz.Viszont nem tudom hogy ilyen szituációban,ha az ember munkahelyet vált,van e esély arra hogy megkapja ezt a támogatást.

2014. júl. 25. 03:02
 1/2 anonim ***** válasza:
Regisztrált munkanélküliek közül is csak a tartósan regisztráltaknak jár...
2014. aug. 1. 09:19
 2/2 anonim válasza:
legalább 3hónapja regisztrált munkanélküli és albérleti szerződés amiről kapsz számlát valamint legalább fél éves határozott idejű munkaszerződés.
2014. aug. 6. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!