Nekem járna a lakhatási támogatás?
Figyelt kérdés
3 hónapja kaptam a munkanélküli támogatást és most költöztem el otthonról (több mint 200km-re) ahol már dolgozom és munkaszerződésem is van.
még otthon lakom ez csak átmeneti, de kérhetek ide is bérleti szerződést. lakcímkártyámon is az otthoni címem van még. minimálbért kapok.
Ha járna akkor, hogy tudnám indítványozni és ami fontosabb, hogy haza kell menjek az otthoni városomban a hivatalba ezt igényelni?
2013. okt. 18. 16:45
1/2 anonim válasza:
Mivel hivatalosan még otthon laksz, ezért nem jár. Sajnos az senkit se érdekel, hogy mi a valóság, nekem például hiába van a lakcímkártyámban tartózkodási helynek megjelölve a budapesti címem, mégis minden ügyintézés miatt le kell utaznom Debrecenbe...
2/2 A kérdező kommentje:
Hát ennek semmi de semmi értelme. Akkor ha most ide szólna a lakcím kártyám, akkor hol marad a 100km a munkahely és otthon között.
Kérem olyan válaszoljon aki érti miről van szó, nagyon szépen köszönöm előre is:)
2013. okt. 18. 17:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!