A lakhatási támogatásnál az állandó lakóhely és munkahely közötti 100 km mit jelent?
Nekem azt mondták, hogy egy 100 km-es sugarú kört rajzolnak és ami azon kívül esik akkor jár a támogatás (tehát légvonalban)
Véleményem szerint ez elég nagy baromság. Sok az ellentmondás a pályakezdők lakhatási támogatásának igénylésében :S
Nekem számlaképes albérletet is nehéz lesz találnom egyik napról a másikra, mert ha behívnak elbeszélgetésre oda még feltudod utazni, de ha 2-3 nap múlva szólnak, hogy következő nap kezdhetsz, akkor ciki albérlet nélkül munkába állni reggel hatkor. Ha meg a már rögtön elkezdem a munkáltatónak hajtani a nyavajáim a lakhatásival, akkor nem biztos, hogy engem vesznek fel.....
Ez a légvonal, meg a 100km sugarú kör egy abszurd vicc (ha valóban így van, akkor meg egy nagyon rossz vicc...), senki sem helikopterrel jár munkába...
Egyszerűen ki kell számolni a busz/vonat útvonalának hosszát, 1 perc alatt kikereshető a menetrendes weboldalakon. Ha pedig tényleg légvonalban számítják, akkor meg szerintem jogsértő, szóval lehet menni nyugodtan a Hágai emberjogi bíróságra is akár...
Kedves utolsó válaszoló!
Én írtam azt, hogy egy 100 km-nek megfelelő sugarú kört rajzolnak. Személyesen kérdeztem a hölgyet a mi munkaügyi központunkban és ő válaszolta, hogy a kollégái így számolnak.
Ha ő hazudik, bizony én is :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!