Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Nyolc éve elváltam, a leánygye...

Nyolc éve elváltam, a leánygyermekemet egyedül nevelem. Az anya nem fizet gyerektartást, de még egy fillért sem költött rá. Most kiderült, hogy nem én vagyok az apa! Mit tehetek?

Figyelt kérdés

#apaság!
2014. júl. 18. 08:36
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
16%

Kerdezönek valadzoljatok ne nekem!!abban viszont iagaza van az utolsonak hogy itt nem a gyerek tartas a.legfontosabb hogy ki fizrtik vag nem!!a 70%nak aztan nemm mindegy ahogy latom.... mert ahogy irtad.... jogy derult ki hogy nem te vagy az apa ??na ez nagy hasznos valasz adas volt :)!!! Amikor annyira nagy okosnak gondolod magad..... mikor merrm gyanitani te nem.voltal.ilyen helyzetben .... igy at se. Lehet jol latni

De ako volt ilhen helyzetben.az maskep.gondolja mint te !!

2014. júl. 18. 09:48
 22/29 anonim ***** válasza:
Lényeges kérdés, hogy hogy derült ki, hogy nem o az apja. Ha pici eszed lenne, kedves mesemondó 45szazalekos, te is látnád. Ugyanis az "asszony mondta/a szomszédtól hallottam/a Józsi mondta stb" információk nem számítanak. Bárki mondhat ilyet, szimpla rosszindulatbol. Ha viszont dns vizsgalat miatt derült ki, akkor mas a helyzet. Mellesleg arra is volt mar példa, hogy kiderült egy ilyen helyzetben, hogy nem anyuka lepett félre, hanem lecserélték a gyereket a kórházban.
2014. júl. 18. 09:51
 23/29 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem a vérkötelék most nem számít, eddig a lányod volt...most csak úgy eldobnád? szerinted akik örökbe fogadnak gyereket, mert nekik nem lehet, és úgy nevelik mint a sajátjukat ők gondolnak ilyenre? remélem neked sem fordult meg ilyen a fejedben! szeresd továbbra, adj meg neki mindent mint eddig! biztosíts neki a boldog gyerekkort és segítsd felnőtt korában is! szerintem könyveld el magadban, hogy van egy lányod, aki nem vér szerint a lányod, de van egy lányod!!!

a pénzről annyit, ha nem hiányzik a pénz, nincsenek anyagi gondok akkor szerintem hagyd az anyját vele...

21F

2014. júl. 18. 09:51
 24/29 anonim ***** válasza:
Kérdező! Most, hogy ez kiderült (és ha bizonyos!), mit akarsz tenni? Ugyanis nem mindegy, hogy azért kérdezed, mert ha nem a tiéd a gyerek, akkor nem is akarsz róla gondoskodni és keresed a lehetőségeket vagy azért kérdezed, mert ennek ellenére szeretnéd te nevelni és megtudni a lehetőségeidet, jogaidat. Szóval melyik a kettő közül?
2014. júl. 18. 10:45
 25/29 anonim ***** válasza:
0%
45%-os..már megint te........
2014. júl. 18. 13:16
 26/29 anonim ***** válasza:
Utolsó,mert???szerinted csak nekem van 45%om???azt sem tudod ki vagyok ,ėn sem tudom hogy te ki vagy!!!
2014. júl. 18. 13:43
 27/29 anonim ***** válasza:
A kérdező hova tűnt??????
2014. júl. 18. 14:22
 28/29 anonim ***** válasza:
100%

Kamu kérdésnek tűnik.

Mindenesetre ha 8 évig egyedül nevelném a lányomat, és valaki el akarná venni tőlem, azt először elverném, mint szódás a lovát, utána meg elásnám jó mélyre, ha nem nyugszik. Pár évet megér, ha esetleg kiderül.

Nem érdekelne, mit mond a DNS. A lányom az enyém, vita lezárva.

2014. júl. 18. 16:53
 29/29 anonim ***** válasza:
Utolsó ismerös a neved de most meg kell hagynom,hogy igy is kėppes lennel nevelni a lanyod!dicseretre melto!!
2014. júl. 18. 17:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!