Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Nyolc éve elváltam, a leánygye...

Nyolc éve elváltam, a leánygyermekemet egyedül nevelem. Az anya nem fizet gyerektartást, de még egy fillért sem költött rá. Most kiderült, hogy nem én vagyok az apa! Mit tehetek?

Figyelt kérdés

#apaság!
2014. júl. 18. 08:36
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:

7.

Nem csalódott vagyok, de a kulcsszó "elhitett", tehát ebből gondoltam.

2014. júl. 18. 09:01
 12/29 anonim ***** válasza:
en meg apa vagyok, ebbol gondoltam, talan erosebb erv.
2014. júl. 18. 09:17
 13/29 anonim ***** válasza:
0%

Minden elismetisem a tied hogy a gyerrket egyedül neveled!! Nem könnyü egyedül nevelni föleg egy lany gyermeket!! Volt felesėged ellėgė jellemtelen......biztosan kialakult 8 ėv alatt apa gyermek kapcsolat!!ha eddig nevelted akkot neveld tovabb szerinten mint lànyodat,ezert az isten nem fog megverni!!!gyerek nem tehet eröl a helyzetröl!!! Ės pont a legroszabb korosztaly jogu most esetleg bead intezetbe vagy eldob a kislanyt... mar eleg nagy ahoz hogy felgogja nem kellet egy szūlök sem !!!Apa kent tekint ràd,es biztosan kötödik hozzad!!!ne hagyd cserben...ha annya nins legalabb apja legyen..!! Sztem jobb ha most sunyiba elkezdesz a kislanyert harcolni..

Törveny :hàzassàgban szūletet a kislany.. torvenyileg teged illet.. hiaba nem te vagy a biologiai apa... foleg ha a neveden is az a gyerek!!! Ha az anja sehogy sem keresi... ahogy irod gyerek tartast sem fizet... tr neveled.... eljk ezzel vissza!!!akkar azzal is ha az anyja esetleg munka.n.. vagy nem normalis eletet el... pl italozik.... vagy nincs biztos lakàsa.... keress egy ūgyvėdet minden fele kepen tole kerjj tanacsot.... hogy ne hogy ugy jarjj hogy neveled x.idelyig es esetleg elveguek toled... abban szetencsed van bizony... hogy ha perbe mesz akkar 2 ėvet is igenybe vehet akkorara mar nagyobb lesz a.lany...es dontö kėpes attol fūgg hany eves a kislany??? Minden kep ugyvedhez fordulj... es harcolj a kislanyert!!!! Ne keserisd meg az ėletėt..!!!! Elvileg tėgec illetne a gyerek... mert te nevelef...anyjanak nem kellet..... torvenyes apa ki tudja ki... lehet nem is kellene az apanak!!sztem jo eselyed van a per megnyeresere!!!es ha.megnyerted vissza menoleg gyerek tartasert id be pereled a kedves anyukat!!es ha nem fizeti akkor az alla kofizeti neked.. a feleseg petig leüli a börtönbe!!onnan tudom mert az egyik ismerosom igy jart!!!apanal maradt 4 gyerek 2 evig nem fizetet...apuka beperlte a volt feleseget...es nem fizete nem munka.h....stb... àllam egy összegbe kifizete vissza menöleg a gyerek tartàst anyuka pedig a börtonbe leūlte!!!

Sok eröt ės kitartàst kivànok neked!!

2014. júl. 18. 09:17
 14/29 anonim ***** válasza:
Ne beszélj hulyeseget utolso. Az allam nem fizet visszamenőleg tartasdijat. Létezik ugyan allami megelolegezes, de soha nem visszamenőleges.
2014. júl. 18. 09:24
 15/29 anonim ***** válasza:
0%
Utolso!!mondom de... mert vissza menoleg 2 evet fizetet ki az àllam!!!onnan tudom mert anyukam fozott mosot elata a 4 gyerekt szomdzedok voltunk....!!! De kifizette,ha nem.lenek biztos ebben nem irtam volna hulyeseget!!
2014. júl. 18. 09:28
 16/29 anonim ***** válasza:
93%
Nem túl értelmes a kérdésed, mivel nem írtad le a konkrét szituációt. Mire vonatkozik a kérdés? Az apa el akarja venni a gyereket, vagy te akarod másnak lepasszolni?
2014. júl. 18. 09:29
 17/29 anonim ***** válasza:
92%
Meset mondott neked a szomszéd. Nem fizet az allam visszamenőleg, csak az igény beadásaig. Tehat ja júniusban beadta az igénylést es szeptemberben jon meg a határozat, akkor júniusig fizet visszamenőleg, nem évekig.
2014. júl. 18. 09:33
 18/29 anonim ***** válasza:
0%
Jo en nem egyezek mert lattom erthetetlrn vagy..... ahhoz szerintem semmi koze hogy az anyuka 2 millàval lepet le..!!! Apuka elvesztete az allasat... anyuka perelte be az apukat bantalmazasert... ami hamis volt... 8 honapot ult le ėrtelmetlenūl!! Mert bebizonyosodtt hogy nem az apuka bantotta hanem az anyuka tett sajat magaban kart mert felt hogy a 2 millat apuka elveszi...stb... apuka elözetesben volt amikor meg az anyuka mindig jelentgete hogy apuka megverte fenyegetozik...de ugyan boguan amikor elozetesbrn volt.... anyum a volt a gyamja a negy gyereknek!!! Szerintem nen ez miayy kapota vissza.menoleg a gyerek tartast..... anyuka ezett is ult...hamis vad miatt!!
2014. júl. 18. 09:39
 19/29 anonim ***** válasza:
Egyre nagyobb baromságokat hordasz ossze. Az allam nem fizet visszamenőleg tartasdijat. Ennyi, vita vege.
2014. júl. 18. 09:41
 20/29 anonim ***** válasza:
40%

Ne kavarjatok mar, gyerektartast legfeljebb hat honapra visszamenoleg lehet kovetelni, pont.

De itt ennel sokkal fontosabbrol van szo.

2014. júl. 18. 09:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!