Jogosan akarnak kirugni sulibol?
Szexel is kapcsolatos... szoval ide irom, remėlem nem törlik.
A barátnömmel azt hittük,hogy nincs senki a suliban a takaritokon kivül ės ki akartuk probálni suliban is... de nem jött össze, mert a tanárnö ránknyitott.
Akkor semmit nem szolt... majd csak másnap... hogy fegyelmi tárgyalás lesz.
(Ės mėg olyanokat kėrdeznek a barátnömtöl,hogy kinyszeritem-e olyanra amit ö nem akar)
Ha kirugnak... jogosan teszik?
Muszáj volt ebböl ügyet csinálni a tanárnönek... ha egy kicsit is jofej,akkor ugy tennėnk mintha semmi nem törtėnt volna.
17f
18l
"De sanálhatsz... mert ha kirugnak koleszos leszek:( "
Akkor sem, előre kellett volna gondolkodni, nem kanos ösztönlényként viselkedni!
Nálunk annó azért is kivágtak valakit mert beb..va ment osztálykirándulásra (vagyis volna mert már reggel annyira kiütötte magát, hogy a detoxba kötött ki), és ki is csapták.
Ez volt 10-en éve.
(Szerintem is kamugyanús.)
Biztos a tanárnő akart veled lefeküdni és most féltékeny.
Viccet félretéve, jogos. Az iskola oktatási intézmény, nem pedig kupreláj. Csináljátok otthon, ha meg nem, akkor viseljétek a következményeket. Reménykedj, hogy nem rúgnak ki, mert még szükséged lenne jópár nyelvtan órára.
drágám!
Egy választ sem pontoztam le:)
Esküszöm!
bocs, de ez
K U R V A G Á Z
:D :D :D :D :D
ez nagyon vicces. :DDDDDDDDDDD
és akkor mi van ha koleszos leszel? be tudod zárni az ajtót és ott csinálhatjátok.... ;) nézd a jó oldalát.
de én most inkább a fegyelmi tárgyalást játszon le lelki szemeimmel.. :D :D hogy az milyen lesz. :DDDDDDD
Ėn nem ėrzem gáznak: )
Nem olyan vicces ez... ha kirugnak más városba kell költöznöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!