Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Nektek bejon egy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Nektek bejon egy ilyen csaj? Miért van az, hogy a fiúk bokolnak, de nem akarnak semmi komolyat?

Figyelt kérdés
Egy intelligens, aranyos,alacsonyabb de sokak elmondása szerint szép arcú és vonzó lány vagyok,akivel lehet viccelődni, vagy vizipipazni egyet.
2014. júl. 11. 00:50
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
szóval szeretsz pipázni?
2014. júl. 11. 00:50
 2/14 anonim ***** válasza:
Én azokat szeretem akikkel lehet bűrszivarozni.
2014. júl. 11. 00:51
 3/14 anonim ***** válasza:
ebből minden tetszik, kivéve a vizipipa...de ez édes kevés, ahhoz hogy azt mondjam hogy bejön :) több belső tulajdonság kell :)
 4/14 A kérdező kommentje:
Igen, miért?:)
 5/14 anonim ***** válasza:
 6/14 anonim ***** válasza:
Milyen vizipipa a kedvenced? Privát levelet irj.
2014. júl. 11. 00:52
 7/14 A kérdező kommentje:
Rocker...perverzebb...kedvenc színe a fekete...
2014. júl. 11. 00:53
 8/14 anonim ***** válasza:

#3:

akkor nem jönne be, nekem bújós anyáskodó gondoskodó aranyos lány kell :)

2014. júl. 11. 00:55
 9/14 anonim ***** válasza:

Vannak olyan lányok, akikkel szívesen elbeszélgetek, flörtölgetek, de hosszútávon fárasztanak, vagy úgy érzem vállalhatatlan a stílusuk, viselkedésük.

Azért csinálom ezt, mert szeretek flörtölni.

2014. júl. 11. 01:06
 10/14 anonim ***** válasza:
Majdnem írtam egy elég durvát, akkor láttam, hogy lényegében rólad van szó, kérdező. Na emiatt eltekintek ettől, azért a megfogható mondanivaló arra vonatkozott, hogy amiket írtál nem teszik behatárolhatóvá a kifogásolt jelenséget. Szóval nem tudom, miért nem vesznek komolyan a pasik. Lehet, hogy inkább olyan kis barátságos vagy, nem pedig sugárzóan szexi. Legalábbis a nőt kellene magadból jobban láttatnod inkább, ami beindítja a férfiak fantáziáját. Egy bakancsos, nadrágot és fekete ruhát viselő lány ebbe normális esetben nem tartozik bele. Aztán nem tudni, milyen a természeted, a jellemed, meg úgy egyáltalán. Meg hogy mi süt rólad, milyen a mosolyod.. Hogy vélekedsz a fontos dolgokról.. Ezek nélkül nem mondhatom, hogy bejössz-e, vagy nem.
2014. júl. 11. 01:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!