Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Nektek bejon egy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Nektek bejon egy ilyen csaj? Miért van az, hogy a fiúk bokolnak, de nem akarnak semmi komolyat?

Figyelt kérdés
Egy intelligens, aranyos,alacsonyabb de sokak elmondása szerint szép arcú és vonzó lány vagyok,akivel lehet viccelődni, vagy vizipipazni egyet.
2014. júl. 11. 00:50
1 2
 11/14 WheneverYouWant ***** válasza:

Kérlek írj nekem egy privit és magyarázd el hogy mit jelent az hogy a fiúk blokkolnak. Tegyél meg ennyit ha már ez a kérdés megszületett.

Egyébként ezek alapján még sok jó és rossz tulajdonságod lehet... ennyi információból még nem lehet megítélni egy ember kinézetét vagy jellemét, így azt sem hogy bejönnél-e... Aki mást mond annak nagyon áll a kukkkkkkki:)

2014. júl. 11. 01:37
 12/14 anonim ***** válasza:
Szereted a rockot, lehet veled viccelődni, kicsit perverz is vagy, eddig nem hangzik rosszul.
2014. júl. 11. 04:43
 13/14 anonim válasza:
küldjél képet privibe .DD és megmondom, amúgy nem hangzik rosszul:DD
2014. júl. 11. 18:45
 14/14 Az ember aki más válasza:
A vízipipát leszámítva szerintem rendben vagy...én egy 198 cm magas férfi vagyok,szívesen vennélek a nyakamba aztán mehetnék lufit eregetni valamelyik várba vagy nagy világot látni is mehetünk...végül letelepszünk a Spitzbergák pusztaságában én farigcsálok valami iglu féleséget te meg addig elmész fókára vadászni.Esténként pedig a "jeges ölelés" bűvöletében térünk nyugovóra.
2014. júl. 11. 19:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!