Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai fiúk miért nem akarnak férfinak kinézni?
Hugh Jackman, Ryan Gosling, Robert Downey Jr, Johnny Depp.
A hírességek közül szerintem ők a legjóképűbbek, még képeken keresztül is erős a kisugárzásuk, nem nevezhetőek lányosnak.
Míg ma már a modell kinézet dívik a fiúk körében is, ami egyet jelent az ellányodással. Engem nagyon aggaszt ez a tény. Nem mindenki ilyen, de a jelenlegi ideál mindenképpen ilyen!
Azért mert a lányok már elvárják hogy borotvált hónalj mellkas és fanszőrzet legyen. 10 éve még nem így volt.
Tudjátok: kereslet kínálat...
Mert már elmúlt az az idő amikor divat volt így kinézni.
Vannak ilyen férfiak, akik így néznek ki mint a fent említett illetők, csak hogy őket szarba se veszik mert nincs mögöttük hírnév, pénz.
Elhiszed hogy ha Goslingnak 3foga hiányozna hátul, akkor is járhatna bármilyen nővel szinte.
Linkelj nekem egy ellányosodott fiút, nem tudom honnét és ki vette ezt az általánosítást, de mitől számít valaki lányosnak?
Járok szoláriumba, zselézett hosszabb hajam van felül, kondizok, divatosan öltözöm.
Ettől nem számítanék férfinak?
Egy kép rólam
22F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!