Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A mai fiúk miért nem akarnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai fiúk miért nem akarnak férfinak kinézni?

Figyelt kérdés

Hugh Jackman, Ryan Gosling, Robert Downey Jr, Johnny Depp.

A hírességek közül szerintem ők a legjóképűbbek, még képeken keresztül is erős a kisugárzásuk, nem nevezhetőek lányosnak.

Míg ma már a modell kinézet dívik a fiúk körében is, ami egyet jelent az ellányodással. Engem nagyon aggaszt ez a tény. Nem mindenki ilyen, de a jelenlegi ideál mindenképpen ilyen!

2014. júl. 6. 00:46
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Te konkrétan kisebbséginek számítasz.
2014. júl. 6. 01:03
 12/19 anonim ***** válasza:
A fiúk azért nem néznek ki férfinak, mert FIÚK! Nézz meg egy 16-17 éves Goslingot vagy Deppet, nem épp férfiasnak fogod látni. Idővel mindenki kinövi (remélem).
2014. júl. 6. 01:06
 13/19 anonim ***** válasza:
50%

Neked pedig kedves kérdező:

Talán ne olyan pasikat hozz példának akik milliókat költöttek botoxra, ráncfeltöltésre és ilyen olyan szépészeti eljárásokra. Meg úgy eleve nem kőgazdag sztárok...

2014. júl. 6. 01:07
 14/19 A kérdező kommentje:
Talán mert őket mindenki ismeri... Példálózhatnék a szomszéd úrral is, de nem tudnátok, miről is beszélek.
2014. júl. 6. 01:11
 15/19 anonim ***** válasza:
mégis inkább az ilyen seprűhajúakat, meg BMW-vel mászkálókat választod...egyéb kérdés?
2014. júl. 6. 01:11
 16/19 anonim ***** válasza:
Csak a lányok vannak oda értük, a NÖK nem.
2014. júl. 6. 01:21
 17/19 A kérdező kommentje:
Én nem választottam még senkit. Egyelőre a korosztályomban nem vélem felfedezni a férfiasság apró jelét sem.
2014. júl. 6. 01:23
 18/19 anonim ***** válasza:
Akarnak azok férfinak kinézni, de pont amiatt nem megy nekik, hogy még fiúk és nem férfiak. Majd 30 évesen markáns vonásokkal, nem is kell tenniük érte semmit sem.
2014. júl. 6. 01:25
 19/19 anonim ***** válasza:
Ezek mind drogos állatok. Nálunk is van egy pár. Menj ki az utcára vagy az állatkertbe (pláza) és ott kedvedre lelhetsz.
2014. júl. 6. 11:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!