Megteheti a főnököm?
Figyelt kérdés
2éve dolgozom egy helyen 110 ezerrel vettek fel.brutto 118 al vagyok bejelentve.tulaj váltás történt,és az uj tulaj levette a fizunkat a bejelentett nettora vagyis 76 ezer forintra.ezt megteheti?2014. júl. 6. 22:48
11/15 anonim válasza:
Én már rég keresnék új helyet. Csak azokkal lehet megcsinálni akik hagyják. Csökkentették az előző munkahelyemen a bért, plusz elvették a kafetériát. Elkezdtem keresni, 1 hónap múlva már máshol dolgoztam.
12/15 anonim válasza:
Utolsó, azért az nem mindegy, hogy a hivatalosan bejelentett bért csökkentik, vagy csak a szerződésben szereplő összeget fizetik ki. Kérdező, jelentsd fel a mostani főnöködet, akkor majd eljárás indul, és téged fognak lecsukni, nem őt. A főnököd csak betartja a törvényt, illetve a munkaszerződést.
13/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segitőkész válaszokat,ugylátszik csak én keresek szarul.
2014. júl. 7. 15:59
14/15 anonim válasza:
2 lehetőség van: piacképes szakmád van, ebben az esetben azonnal keress másik munkahelyet, ahol szükség van a munkádra és meg is becsülik azt magasabb fizetéssel. Kettő: nincs piacképes szakmád, ekkor maradj csendben és örülj, hogy egyáltalán van munkád, mert ezrek állnak sorban a helyedre.
15/15 anonim válasza:
Megteheti.
"Az a bajom hogy ha az ember nem lop csal hazudik akkor ebbe a tetves országba nem lehet megélni.mert a kedves munkaadok ugy kihasználják az embert hogy nem is csodálkozom hogy sokan el mennek ebből az országból."
Legközelebb ne dőlj be buta, hibbant minidiktátoroknak, és tudd, hogy kire szavazol. Máris jobb lesz a helyzet. Vagy gyere ki külföldre. Csak hogy tudd: itt dolgozni is kell ám, nem csak szájalni és tartani a markot a mannáért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!