Ha egy eladó a boltban udvariatlanul, úgymond bunkón
szolgál ki és beírok a vendégkönyvbe annak milyen
következményei lesznek?
Figyelt kérdés
2010. jan. 6. 18:08
1/10 anonim válasza:
Attól függ, milyen a főnöke. Lehet csak egy egyszerű írásbeli figyelmeztetés, de -ha nem az első eset- akár elbocsátás is. Ha beírsz, mindenképpen írásbeli választ kell hogy kapj az intézkedésről, vagy a következményekről, a postai címedre.
2010. jan. 6. 18:18
2/10 anonim válasza:
Remélem, a főnöke elbeszélget vele és figyelmezteti. Ha sok negatív visszajelzés van, akkor talán elbocsátja. Nem tudom, hogy magasabbra megy-e a dolog. Szerintem nem.
2010. jan. 6. 18:18
3/10 anonim válasza:
Hali
Ez nagyban függ ,hogy milyen boltban vagy mert mondjuk egy tesóban lehet semmi sem történik ,de egy kisboltban lehet kirúgják mert ott fontos a vendég.
Egyébként gondolj bele az ő helyzetükbe is: lehet rossz nap lehet hiányuk van és a fizuból vonják le magánéleti gondok este a gyerek nem aludt nagyon sok minden van.Persze ha 2 esetből 2x bunkó akkor írj nyugodtan a könyvbe.
2010. jan. 6. 18:24
4/10 anonim válasza:
Szerintem semmi. Az eladó tagad, vagy kamuzik valamit. A leghelyesebb, ha visszapofázol neki, vagy szólsz a boltvezetőnek.
2010. jan. 6. 18:24
5/10 anonim válasza:
ez csak formális ....
az ég adta világon semmilyen következménye nem lesz
2010. jan. 6. 18:53
6/10 anonim válasza:
Lehet h kirúgják, a panaszkönyvre kötelező válaszolni, szal azt nem vehetik figyelmen kívül.
Meg aki azt írta, h próbálja megérteni: Én mindig mindenkit megértek pl, de ha vki úgy viselkedik a munkahelyén, h tudom hogy ha én lennék az ő helyében én nem tehetném meg, akkor bennem is felmegy a pumpa h akkor ő miért teheti ezt meg velem?
2010. jan. 6. 18:59
7/10 anonim válasza:
Ha ő a bolttulajdonos is, akkor semmi. De a többi esetben az első hozzászóló által leírt az irányadó. A vásárlók könyébe beírtakról a fogyasztóédelmeet is kell tájékoztatni... :)
2010. jan. 13. 10:12
8/10 anonim válasza:
Általában semmi. GOTO www.homar.hu
2010. jan. 18. 17:58
9/10 anonim válasza:
Lesz következménye: jót röhögnek rajtad az előadók.
2010. febr. 16. 15:43
10/10 anonim válasza:
utolsónak van igaza, nehogy ringasd magad abban, hogy ezt bárki komolyan veszi ... elolvassák és jót röhögnek .. szted érdekli őket? a fogyvéd felügy pedig egy báb itt nálunk sajnos, más már nem is írok
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!