Egy szerintem igazságtalan tárgyalás, ügynek hogyan adhatok nyilvánosságot? Nekem ne jöjjön senki az rtl-el, mert az indextől kezdve senki sem válaszol.
Bkv ellőrök támadtak hátba 2 éve, hogy "hamis a bérlete fogjátok meg" erre karon ragadtak mint egy kutyát és rángattak, kitépték a kezemből a bérletem, amivel minden rendben volt amúgy.
Mivel ebből így nem lehetett ugye ügyet csinálni, a kiérkező rendőrök már közfeladatot ellátó személy elleni erőszak miatt indított eljárást, mert dulakodás volt és az egyik ellenőr állítólag megsérült (pofánvertem véletlenül a kezemmel amit kitéptem a másik ellenőr kezéből miközben rámszorított de úgy, hogy fájt) csak ki akartam szabadulni a fogásból.
Na ebből lett egy olyan ügy, hogy közfeladatot ellátó személy elleni erőszak, és most jutott el a nagy nyomozás végül idézésig. (bíróságra kerültünk!)
Viszont senki sem foglalkozik az üggyel, pedig ez bárkivel megeshet már. Úgynézki általános lett, hogy az emberek jogait a porba tiporják és még rendőrbakancsot is kapnak a szájukba, hogy biztosan kussuk legyen.
Mire is számítsak? A magyar jogrendszert, országot, orbánviktort meg isten se tudja kit de ismerve szinte biztos vagyok benne, hogy én ebből biztosan nem jövök ki jól, szívni fogok és örülhetek ha nem ültetnek le. (felfüggesztett börtönbüntetésre például simán számítok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!