Feljelentés emailben - mikor válaszolnak?
Figyelt kérdés
Feljelentést tettem ma emailben. Mikor fognak válaszolni, vagy hogy működik ez?2014. jún. 23. 18:10
1/4 #Gábor# válasza:
Egyértelmű választ erre nehéz adni. De egy-két nap biztos, nem jellemző, hogy az e-mail elolvasása után rögtön írnának egy levelet, hogy "Köszönjük, megkaptuk!".
Először inkább beszámolnak róla, aztán kiszignálják egy előadóra, és majd valószínűleg ő fogja felvenni veled a kapcsolatot tanúkihallgatás céljából. Ez 1-2-3 nap lehet, de lehet több is.
2/4 A kérdező kommentje:
Rendben, köszi.
2014. jún. 23. 20:45
3/4 A kérdező kommentje:
Ja és még az érdekelne, hogy hogy fognak értesíteni? Telefonszámot nem adtam meg csak lakcímet. Emailt írnak vagy küldenek levelet?
2014. jún. 23. 21:20
4/4 #Gábor# válasza:
Hát ez az előadótól függ. De szerintem inkább postai úton fog idézni. Én úgy tapasztalom, hogy e-mailen keresztül még annyira nem jellemző.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!