Elhagytam a személyimet, mit kell tennem?
Jelentsd be, hogy eltűnt nem csinálnak semmit, de rögzítik a bejelentésed és nyoma lesz. Ha véletlenül illetéktelenekhez kerül a személyid.
Most egy példa valaki oda adja a bkv ellenőrnek a személyidet, amikor büntetést írja, akkor mit csinálsz? Senki se fogja elhinni, hogy nem te voltál a buszon.
"Senki se fogja elhinni, hogy nem te voltál a buszon."
Én el fogom.
"és az ideiglenes személyi az hogy néz ki?"
Hát elég csúfosan. Rusnya barna.
"Most egy példa valaki oda adja a bkv ellenőrnek a személyidet, amikor büntetést írja, akkor mit csinálsz? Senki se fogja elhinni, hogy nem te voltál a buszon."
- De elhiszik, csak meg kell nézni az aláírást.
Nehogy már az ember legyen hibás azért, mert mások okirattal való visszaélést követnek el. Én tényleg bementem a rendőrségre, mert jöttek a baromságokkal, hogy majd céget alapítanak, és én szívok (mert aztán érvényes egy szerződés, amelyet más személyazonossággal írnak alá...). Megkérdezte a rendőr, ellopták-e. Mondom, nem. Erre annyit mondott, hogy akkor csináltassak másikat, és viszontlátásra. Semmilyen feljegyzés nem készült, feleslegesen fáradtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!