Ha valaki evekota "feketen" dolgozik, akkor feltudom jelenteni?
Figyelt kérdés
Ez az ember mar hosszu evek ota ugy dolgozik, hogy bevan jelentve egy helyre minimalberre kb, tehat azutan adozik. De a valosagban ugymond vallalkozo es van hogy egy honapban a minimalber tizszereseteset is megkeresi akar. Ezt hol tudom jelenteni? Es hogyan? Kik foglalkoznak ezzel es milyen sulyos utana a buntetes az illetore nezve?2014. jún. 14. 20:11
11/18 anonim válasza:
"Kik foglalkoznak ezzel es milyen sulyos utana a buntetes az illetore nezve?"
Rád nézve súlyosabb lesz.
12/18 anonim válasza:
irigy vagy mi? jo lenne latni nav vinne a kocsijat, akkor aztan usznal az orom mamorban ugye?
amugy elarulom sokra nem mesz vele, de remelem az illetonek vki elmondja h te vagy a vamzer!!!
13/18 anonim válasza:
"Rád nézve súlyosabb lesz."
Oszt mért volna? Csak nem vagy te is adócsaló hogy így véded a mocskos bűnözőjét, országunk megnyomorítóit, az ADÓCSALÓKAT!
14/18 anonim válasza:
Akkor szinte az egész országot feljelentheted, mindenhol ez megy!
15/18 anonim válasza:
Valószínüleg egy jobberes adócsaló
16/18 anonim válasza:
A kérdezőnek javasolnám, hogy helyesen írni tanulj meg inkább, mint másokat feljelentgetni azért, mert jobban megy a szekerük. Elmondanám Te primitív barom, hogy attól neked nem lesz jobb, de remélem a nyakadat eltörik érte. Az ilyen megérdemli, hogy éhen haljon. Buta majom...
17/18 A kérdező kommentje:
Te idiota f**sz telefonrol irtam. Ha az ekezezhiany nalad helyesirasi hiba nrm tudom ki is a buta barom. :-D Amugy semmit nem tudtok a korulmenyekrol. A NAV-nal sem jartam (meg), szoval nincs mirol beszelni
2014. jún. 30. 10:07
18/18 anonim válasza:
*írtam
*ékezethiány
*nem
Mondat végére pedig írásjelet teszünk.
És az ékezet hiánya pedig helyesírási hiba.
Takarodj vissza az iskolába Te szerencsétlen hülye :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!