Ha valaki evekota "feketen" dolgozik, akkor feltudom jelenteni?
Elmondanám neked a 90-es évektől kezdve a 2000-res évekig hány embert vittek el "gonosz, sötét alakok furgonokkal" ilyen beavatkozások miatt megbízásra, elég sokan meghaltak így csúnya körülmények között.
Alsó hangon amivel megúszhatod az egy enyhe verés, és ezzel még meg is egyezhettek, hisz örülj hogy nem nyírnak majd ki, ha elkapnak
ezt nevezem, ez a "nemzet", a "Magyarok" tényleg összetartóak!...
méghogy a tízsszeresét keresi meg, mikor minimálbérre van bejelentve... jó mese. :)
Nemár :( Szerintem a magyarokkal az a legnagyobb baj, hogy túl sokat foglalkoznak egymással, nem pozitív értelemben. Nemrég hallottam, hogy egyre többen jelentgetik fel a NAV-nál a "szomszédot", hogy "mibő' van neki annyija?"...
Ne a másikkal törődj, hanem magaddal, tedd jobbá az életedet, ha nem vagy vele elégedett. Attól nem lesz jobb, hogy XY-t feljelented, mert neki jól megy.
Ha olyat tapasztalsz, hogy egy munkáltató éhbérért dolgoztatja feketén a munkavállalóit, az ellen igenis fel kell lépni, de én ezt nem jelenteném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!