Ettől a gázspray-től tényleg ártalmatlan lenne a támadó?
Azt mondják,ez a legerősebb,a támadó akár rosszul is lehet tőle,ha lefújnánk. Viszont mivel 20 ml alatt van tehát 19 ml.,ezért legális ugyanis nem az erősségre vonatkozik az,hogy legális-e vagy nem,hanem a töltőtömegre,tehát lehet akár nagyon erőss gázspray is,amennyiben nem haladja meg a 20 ml-t,szabadon vásárolható,tárolható,hordható és önvédelmi célra használható. Ezt rendesen boltból vettem ahol ki van téve a kirakatba ,mert ha nem lenne legális ki sem raknák meg nem is árulnák boltba.
De a kérdésre visszatérve,tényleg ártalmatlanná tenné a támadót? Biztonságban vagyok,ha hordom?
Ezt le is írtam,hogy "önvédelmi" célra használható.
Ha gondolok egyet és lefújom a másikat,mert olyan kedvem van,súlyos testi sértésért engem vennének elő és persze,hogy úgy nem legális használni.
De:
Ha rádtámadtak vagy még nem,de támadási szándékkal megy az íllető akkor legális használni.
Nekem ilyenem van, egyszer használtam is.
Meglepődtem milyen hatásos, azt hittem utána neki kell mennem az illetőnek, de nem kellett :)
Egyből menekülőre fogta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!