Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Te mennyi börtönbüntetést...

Te mennyi börtönbüntetést adnál Rezesovának? Jogszabályoktól eltekintve, kizárólag a saját igazságérzetedre alapozva?

Figyelt kérdés

2014. jún. 1. 08:33
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:

"A gazdagok is és a politikusok is sokszor piásan vezetnek"

És a csóró, unintelligens, bunkók is, akik annyira buták, hogy nem látják helyesen a cselekedeteik következményeit.

Azért ne általánosítsunk, attól, hogy van pénzem, még nem vagyok köteles 180-nal gyorshajtani (Rezesova ilyesmi sebességgel haladt a legtöbb szakértő szerint, Melegh vélekedett máshogy, ő 165km/h-t állapított meg, de őt szerintem megkenték) . Tehát ne mocskold a gazdagokat, meg a politikusokat, mert a szegény, buta autószerelő is hajthat gyorsan, részegen, vagy mindkettő.

2014. jún. 1. 09:55
 22/33 anonim ***** válasza:
54%
Egyet kell értenem az előttem szólóval! :-)
2014. jún. 1. 10:30
 23/33 anonim ***** válasza:
19%

Az én írásom már egyszer-kétszer törölték pedig meg se közelítette a hátúlról a második ocsmányságát. Én nem töröltetem,de kiváncian várom vajon meddig fog itt éktelenkedni

Kik vagytok ti,hogy a nyomozók,a bíróság elé mertek lépni.

abszolut nem vagyok megelégedve a Bírósággal,de van olyan gyanúm: senki sem lehet olyan tájékozott az ügyben,mint ők.

2014. jún. 1. 11:01
 24/33 anonim ***** válasza:
19%

Már néhány esetben tapasztaltam a GYK-n nyilatkozók alpári voltát,de ami itt van az mindent ver.

Mi az hogy csak kicsit ivott? Nem arról van szó,hogy aki ivott,annak tilos vezetni???

2014. jún. 1. 11:05
 25/33 A kérdező kommentje:

"Már néhány esetben tapasztaltam a GYK-n nyilatkozók alpári voltát,de ami itt van az mindent ver.

Mi az hogy csak kicsit ivott? Nem arról van szó,hogy aki ivott,annak tilos vezetni???"

A legtöbb válaszolóm mégis azt mondta: csak kicsit ivott, csak kicsit gyorshajtott (hiszen csak 180-nal haladt), nem bűnös.

2014. jún. 1. 11:20
 26/33 A kérdező kommentje:

ma 10:26

Azért próbáljunk már meg NEM trágárkodni! Lehet intelligensen is hangot adni annak, ha nem tetszik valami.

2014. jún. 1. 11:22
 27/33 anonim ***** válasza:
64%
15 év kényszermunka a pécsi vagy honvédkorház égési osztályán. Ill örökre eltiltanám a vezetéstől.
2014. jún. 1. 12:03
 28/33 anonim ***** válasza:
21%

Halálbüntetés.

Már ott megbukott az ártatlansága amikor azt mondta, hogy csak véletlenül meghúzta a vodkás üveget közvetlenül a baleset után.

2014. jún. 1. 12:22
 29/33 anonim ***** válasza:
24%
Mitől bukott volna meg?
2014. jún. 1. 12:27
 30/33 anonim ***** válasza:
58%

Nnna, még egy Rezesovás kérdés, ezt a kérdezőt is kidobták :)

Tanuljátok már meg, a gyaksi.hu-n tabutéma a Rezesova-ügyet firtatni! Kivétel nélkül mindenkit kihajítanak innen, aki Rezesováról kérdést rak ki.

2014. jún. 1. 13:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!