Te mennyi börtönbüntetést adnál Rezesovának? Jogszabályoktól eltekintve, kizárólag a saját igazságérzetedre alapozva?
"Egyébként valószínűtlennek tartom, hogy teljesen ártatlan lenne, ezért felmentésről nem beszélnék, de nem világos, mennyi is valós a súlyosbító körülmények közül."
Szia! Majdnem minden bűnügy, vétség vagy szabálysértés során fellépnek homályos részletek. De a bíróságnak a homályban tapogatózva is ítéletet kell tudnia hozni, egyébként nem működne az igazságszolgáltatási rendszerünk. Nyilván a szakértők éppen arra valóak, hogy ezt a "homályt" a lehetőségekhez mérten felfedjék, de olyan ügy sosem lesz, ahol 100%-ban tiszta minden részlet. Még szemtanúk is tévedhetnek.
"Szerintem barom alatt a vezetőt érti, ahogyan én is. A paraszt ugyanis elfelejtett körülnézni sávváltás előtt."
Ilyesféle értelmezést mondjuk még nem olvastam az üggyel kapcsolatban a médiában, de tuti erre a következtetésre IS juthat egy szakértő.... lehet a fiatos volt a hibás. Végülis egy vénember vezette.... ki tudja.
"Azt aki elhiszi, hogy baleset után ivott az baromi naiv vagy hülye. "
Szerintem senki sem írt olyat, hogy a baleset után ivott volna. Bár azt még a legostobább ember is kikövetkeztethette volna, (tekintve a baleset hónapokkal ezelőtt történt) hogy ha nem így tesz már szomjan halt volna.
na mit gondoltok mindez mire volt jó?
hm?
volt egy szegény felvidéki lány, pár szlovák nacionalista eltorzultra verte a fejét, és még azt merte a bíróság és a rendőrség mondani, hogy kitaláció és börtönnel fenyegették meg, folyamatban van az új eljárási ügye.
a magyar kormánynak egy pofon volt!
és mire várt?
egy válaszlépésre a kellő időben!
és mit hozott a sors, jött ez a szerencsétlen, aki valójában balesetet okozott és több ember haláláért felel, igaz, közúti baleset formájában, de akkor is súlyos, az egyéb körülményeket most ne is nézzük, majd a szakértők kiderítik.
itt volt a válaszlépés.
egyből mindegyik média felkapta, és példás büntetés járt ki neki, és a revans meg is volt.
főleg úgy hogy egy ismert szlovák politikus kis csemetéje a hölgy!
"Szerintem senki sem írt olyat, hogy a baleset után ivott volna. Bár azt még a legostobább ember is kikövetkeztethette volna, (tekintve a baleset hónapokkal ezelőtt történt) hogy ha nem így tesz már szomjan halt volna."
Ha nem iszunk alkoholtartalmú folyadékot, szomjan halunk? Elég idült alkoholistának kell ahhoz lenni XD
ma 09:33
Ember, ezt nem is kommentálom :D itt már olyan összeesküvés-elméleteket érintesz, hogy ide be kéne küldeni:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!