Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Te mennyi börtönbüntetést...

Te mennyi börtönbüntetést adnál Rezesovának? Jogszabályoktól eltekintve, kizárólag a saját igazságérzetedre alapozva?

Figyelt kérdés

2014. jún. 1. 08:33
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
20%
Nem adnék neki semmilyen büntetést. És azt is eltörölném, hogy valakit csak azért lehessen büntetni, mert meghalt valaki egy balesetben, ha egyébként az illető nem hibás.
2014. jún. 1. 08:39
 2/33 anonim ***** válasza:
22%
Ha a saját igazságérzetemre hagyatkozva kell ítélnem, akkor természetesen felmenteném.
2014. jún. 1. 08:44
 3/33 anonim ***** válasza:
3%
Én inkább azt szüntetném meg, hogy luxuskörülmények közt legyen valaki bezárva. Nem Rezesova, hanem az aki szándékosan tett valamit. Nála az se derült ki hogy akkor ivott vagy nem, keveset ivott, stb... ha egy vidéki ismeretlen nő lenne, nem lett volna így meghurcolva.
2014. jún. 1. 08:46
 4/33 anonim ***** válasza:
16%
Még mindig nem egyértelmű nekem, mekkora az ő felelőssége, mert egymásnak ellentmondó szakértői vélemények vannak, és egyes bizonyítékok szinte csak megérzésre vannak alapozva (pl. drogfogyasztás, ahol hiányzik a pontos minta). Így nagyon nehéz véleményt mondani.
2014. jún. 1. 08:52
 5/33 anonim ***** válasza:
11%
Inni ivott, de ezért nem hurcolnám meg. Nem volt több benne mint ami a legtöbb országban megengedett.
2014. jún. 1. 08:56
 6/33 anonim ***** válasza:
35%
Tudatmódosító szer hatása alatt gyorsan hajtott és több áldozattal járó halálos balesetet okozott. Lehet csűrni a dolgokat, de az én szememben itt nincs enyhítő körülmény. Csak abban az esetben nem adnám meg a törvényben meghatározott maximumot, ha az első eset, hogy hasonló állapotban volán mögé ült.
2014. jún. 1. 08:59
 7/33 anonim ***** válasza:
5%

"Tudatmódosító szer hatása alatt gyorsan hajtott és több áldozattal járó halálos balesetet okozott."

Ne hazudjál kedves ecsém! Soha ne hazudjál!

2014. jún. 1. 09:04
 8/33 A kérdező kommentje:

"Ne hazudjál kedves ecsém! Soha ne hazudjál!"

:D ezt a hanghordozást eddig még csak jobbikos kérdések alatt hallottam a vérjobberek szájából :)

többieknek: akkor a döntő többség szerint fel kéne menteni, ugye? 8-ból 6 válaszadó azt írta eddig. Azt mondjátok ezek szerint, hogy csak egy keveset ivott, csak kicsit gyorshajtott, és egyébként is a lassan haladó fiat volt a hibás, ő vezetett rosszul. Ezt mondjátok. Így volt akkor?

2014. jún. 1. 09:09
 9/33 anonim ***** válasza:
36%
Én azt írtam, hogy nem tudnék állást foglalni, mert nincs elég infó a birtokomban. Egyébként valószínűtlennek tartom, hogy teljesen ártatlan lenne, ezért felmentésről nem beszélnék, de nem világos, mennyi is valós a súlyosbító körülmények közül.
2014. jún. 1. 09:15
 10/33 A kérdező kommentje:

"akit eltarolt, egy barom volt"

4 idős ember égett benn a kis fiatban a média szerint, nem? Akkor nem 1, hanem 4 barom volt, akit "eltarolt".

2014. jún. 1. 09:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!