Ha 13 éves koromban loptam, annak maradt a későbbiekben valamilyen nyoma?
13 évesen elloptam egy CD-t. (értéke 1000-1500ft körül mozgott akkor) elkaptak, feljelentettek, de ha jól emlékszem nem ítéltek el mert nem voltam 14 éves. De ha rosszul emlékeznék és pénzbirság volt az itélet akkor ennek maradt valamilyen nyoma? (hülye kölyök voltam akinek nem vett meg valamit az anyja igen...)
Most 21 éves vagyok.
Főleg az erkölcsi bizonyitvány érdekelne, mert most kell majd kikérnem az egyetemi jelentkezésem miatt.
Ha jól emlékszem az erkölcsi bizonyitványba csak akkor nem lenne tiszta, ha lecsuktak volna, illetve ha felfüggesztettem lett volna igaz?
"Erkölcsi bizonyitványban benne van?"
Nincs. Miért lenne? De majd nézesd meg a nyilvántartást ha van bírósági ismerősöd. Pár száz évig ott marad, ha lesz még élet a Földön.
az erkölcsi egy szimpla papír, ott nincs felsorolva semmi, csak megadják vagy nem adják
13 évesen elkövetett kis értékű lopás szabálysértés volt, nem marad publikus nyoma, kb. olyan mint ha lefényképez a traffi, munkáltató, stb. nem fér hozzá, ha egyszer politikus leszel és lesz nemzetbiztonsági átvilágításod, még ott se említik majd meg mert 14 éves korod előtt történt és az még szülői felelősség
Az értelmes választ adóknak köszönöm.
A trolloknak meg megy a mínusz.
Idézlek:
" A nyomok jellege, szórása jellemzője identitásodnak, melyet nem tudsz elrejteni, még akkor sem, ha magad által ideologizált tetteid súlyát nem érzed relevánsnak."
Na ezért ne káromkodj, és kommentelj olyat amit nem értesz olyan kérdéshez amire nem tudod a választ!
Ui: Ha nem érdekelne nem reagáltál volna. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!