Ha 13 éves koromban loptam, annak maradt a későbbiekben valamilyen nyoma?
13 évesen elloptam egy CD-t. (értéke 1000-1500ft körül mozgott akkor) elkaptak, feljelentettek, de ha jól emlékszem nem ítéltek el mert nem voltam 14 éves. De ha rosszul emlékeznék és pénzbirság volt az itélet akkor ennek maradt valamilyen nyoma? (hülye kölyök voltam akinek nem vett meg valamit az anyja igen...)
Most 21 éves vagyok.
Főleg az erkölcsi bizonyitvány érdekelne, mert most kell majd kikérnem az egyetemi jelentkezésem miatt.
Ha jól emlékszem az erkölcsi bizonyitványba csak akkor nem lenne tiszta, ha lecsuktak volna, illetve ha felfüggesztettem lett volna igaz?
nem!
Tuti!
Mivel kiskorú vagy !!!
Marad nyoma!
Mint annak a sok fakfirkának amit...
Mondjuk azt nem értem mért kell össze-vissza beszélni de sebaj.
Tehát mivel kiskorú voltam ezért nem maradhatott?
hjajj.
Akkor kérdezem pontosabban:
Erkölcsi bizonyitványban benne van?
"Egyrészt ezért, másrészt eltelt 8 év. Ennél jóval súlyosabb dolgok is elévülnek ezalatt."
Elévülnek, de nem törlődnek. A nyilvántartásban nem csak életed végéig marad ott a bejegyzés, hanem a következői atomháborúig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!