Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Értesítést kaptam, hogy...

Értesítést kaptam, hogy marihuánával való visszaélés gyanúsítottja vagyok, és fáradjak be a kapitányságra. Mi ilyenkor a teendő?

Figyelt kérdés

Felhívott ma délelőtt egy úriember rejtett számról, hogy be kéne fáradnom egy kihallgatásra. Beszédéből ítélve valójában rendőr volt nem átverés. Tehát mi ilyenkor a teendő? Sosem voltam még büntetve, sőt semmilyen ügyben nem álltam kapcsolatban még a rendőrséggel. Állítólag a telefonom alapján keveredtem gyanúba.

Mi történhet?

Fogadjak ügyvédet?

Elmenjek előzetesen elterelésre?

Ha valakinek van hasonló tapasztalata hasonló ügyben, vagy csak többet tud az eljárásról mint én kérem írja le nekem.

Előre is nagyon szépen köszönöm a válaszokat.

2014. máj. 19. 11:27
1 2 3
 21/21 anonim válasza:
Gec*re nem vicces tesóm, add csak szépen vissza a telóm. xDD kajak nincs meg, mondjuk nagy a kupi lehet itt lesz. xDD
2014. máj. 28. 22:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!