Mire való a pénzmosás? Miért van rá szükség?
Figyelt kérdés
Sok bűnügyi filmben találkoztam vele, és érdekelne miért csinálják.2014. máj. 3. 16:13
11/14 anonim válasza:
LOL!
valaki tényleg azt hiszi, hogy a pénzmosás ténylegesen a pénz kimosását jelenti? :D:D:D:D Ekkora barmot!
A pénzmosás kifejezés (money laundering) az USA-ból származik, ahol a La Cosa Nostra pénzbedobós önkiszolgálós mosodákkal próbálta a bűnös cselekményből származott vagyont törvényes bevételé átkonvertálni. Ennyi a történet.
12/14 anonim válasza:
Senki nem hiszi ezt csak el meséltem egy történetet , ennyi . Az a barom aki erre nem jön rá.
13/14 anonim válasza:
Én értem mire gondolt a válaszoló. "Én mostam anyám vasalta. Minden szombaton. Discónk volt a 90-es években. Olyan tipikus falusi."
Gondolom nem legálisan ment az a Discó, és az új bankjegyeket "öregíteni" kellett.
14/14 anonim válasza:
8-as, az kolumbiai nyakkendő, nem kubai. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!