Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mire való a pénzmosás? Miért...

Mire való a pénzmosás? Miért van rá szükség?

Figyelt kérdés
Sok bűnügyi filmben találkoztam vele, és érdekelne miért csinálják.

2014. máj. 3. 16:13
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

LOL!

valaki tényleg azt hiszi, hogy a pénzmosás ténylegesen a pénz kimosását jelenti? :D:D:D:D Ekkora barmot!

A pénzmosás kifejezés (money laundering) az USA-ból származik, ahol a La Cosa Nostra pénzbedobós önkiszolgálós mosodákkal próbálta a bűnös cselekményből származott vagyont törvényes bevételé átkonvertálni. Ennyi a történet.

2014. máj. 4. 12:20
 12/14 anonim ***** válasza:
Senki nem hiszi ezt csak el meséltem egy történetet , ennyi . Az a barom aki erre nem jön rá.
2014. máj. 4. 16:31
 13/14 anonim ***** válasza:

Én értem mire gondolt a válaszoló. "Én mostam anyám vasalta. Minden szombaton. Discónk volt a 90-es években. Olyan tipikus falusi."

Gondolom nem legálisan ment az a Discó, és az új bankjegyeket "öregíteni" kellett.

2014. máj. 4. 19:06
 14/14 anonim ***** válasza:
8-as, az kolumbiai nyakkendő, nem kubai. :)
2015. jan. 12. 21:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!