Elvették a telefonomat! (Részletek lent) Tanár elvette, igazgató nem adja vissza, mit tegyek/megteheti?
Elvette a Kémia tanárnő a telefonomat,mert meglátta hogy szünetbe telefonozok..Az igazgató nő aztmondta hogy megsértettem a házi rendet /nálunk bekell adni a telókat/ és hogy nem adja vissza.Ez nem is jogos,mert nem órán telefonoztam...Ezt ő megteheti?Max. hány napig tarthatja?
/Órák után mentem de akkor is elküldött a pics*ba /
Apukád miért nem olvasta el a házirendet, mielőtt ebbe az iskolába íratott be? Menj egy nyóckeres suliba, biztos nincs ilyen pontja a HR-nek.
A Házirend pedig kötelezi a tanárt, sőt az igazgatót is a betartására, nem is tehetett mást. Biztos szívesebben foglalkozott volna mással, akár tanítással, vagy órára felkészüléssel, vagy ivott volna egy kávét, mint apucupicifiát fegyelmezze.
a házirend sem írhat felül hatályos jogszabályokat
hiába írod le pl. hogyha behozod a telefont erővel elvesszük, mert ez ettől még törvénysértő
a házirend nem erősebb a törvényeknél, az alkotmánynál meg pláne nem.
de a tanár nem veheti el a diák kabátját, táskáját, de pl. a nadrágját sem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!