A munkáltató hogy állhat a témához?
Én 30 éve vagyok a munkaerőpiacon, tehát régebben mint ahogy létezik munkaerőpiac, és mindig azt mondtam a munkáltatóimnak:
"Öcsém! Ha nem tetszik keress mást"
De sohasem csináltam meg olyat amihez nem volt kedvem. És ha meg akarták csináltatni a munkájukat, kénytelenek voltak elfogadni a kikötéseim vagy kereshettek mást ténylegesen, mert hogy én nem engedtem az biztos.
Ennyike... :)
Én sem engednék nekik semmilyen körülmények közt. Mindig azt szoktam nekik mondani, hogy ha nem tetszik csináld meg te!
Mondjuk én szeretnék repülni, tehát ezzel nem lenne problémám, de ha olyasmit akarnának rám kényszeríteni ami nekem tetszik elhajtanám a p..csába. Nem cserélhetnék egyébként a férjeddel? Én imádnék repülni és adnék cserébe egy olyan munkát ahol mindig a földön járhat a természetben és friss levegőn. Sokan vagyonokat fizetnek azért, hogy eljuthassanak olyan helyekre ahol én nap mint nap dolgozom.
10:22!
Találkoztam már hozzád hasonlóval, hidd el, kerestem mást! Nem a munkáltató van rászorulva a dolgozóra, hanem a munkavállaló a munkára, így mi vagyunk erőfölényben! Szerencsére sorban állnak a munkáért, van kiből válogatni, így a hozzád hasonló nagy arcúak nálam kimaradnak!
"Egyébként jól végzi a munkáját, mindig lehet rá számítani,elégedettek is vele, de ezt most ő sem szeretné, nem tudja bevállalni."
Akkor nem is kell bevállalni. A sarkára kell állni és megmondani nem.
"Találkoztam már hozzád hasonlóval, hidd el, kerestem mást!"
Akkor haverkám így jártál. Nem hiszem, hogy sírtak utánad. :)
"Nem a munkáltató van rászorulva a dolgozóra, hanem a munkavállaló a munkára, így mi vagyunk erőfölényben!"
Hihető. xD
"Szerencsére sorban állnak a munkáért, van kiből válogatni,"
Ez is hihető. xD
"így a hozzád hasonló nagy arcúak nálam kimaradnak!"
Én ezt reméltem is. :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!