Van joga a munkáltatónak ezt tenni?
Másfél hónapja egy új munkahelyre kerültem. 4 órás munkaszerződést kötöttünk, viszont én ehelyett 10-12 órákat dolgoztam megállás nélkül,se szabad Szombat se Vasárnap se szabadnap. Hétfőn beadtam a felmondásomat mert nem vagyok hajlandó tovább ebben a menetben dolgozni. El is fogadta nem is volt ezzel gond,viszont azt akarja,hogy dolgozzam le neki teljesen a Februári hónapot,tehát van még két nap ebből a hónapból. Nem tudom mit tegyek mert nem egy könnyű munkáról van szó hanem egy elég nehéz fizikai munkáról...és mit ne mondjak a pénz 80 ezer egy hónapra amit kapok. Ledolgozok plusz mínusz havi 280 órát és keresek 80 ezret. Van értelme a Munkaügyhöz fordulni ezért a másfél hónapért?
Ha van valaki aki egy jó megoldást tudná adni azt nagyon megköszönném.
Már ne is haragudj de ennek ott kellett volna megálljt parancsolni amikor az első ilyen túlteljesítés megtörtént.
Mire számítottál? Egy olyan ember aki 4 órára jelent be és 12-t dolgoztat, az majd szerinted valami becsületes rendes ember? Próbaidős vagy, akármikor felmondhatsz. Ha az ember genyó akkor csak a 4 órás béredet fogja kifizetni ha ellent mondasz neki, bár az iylenből azt is kinézem hogy ha rendesen ledolgoztad volna amit kell, akkor is csak a 4 órádat fizeti ki.
Vannak sajnos ilyenek akik ezt csinálják, és megéri nekik, mert megteheti hogy nem fizet ki, elvégre te voltál az aki belement a játékába, majd felvesz a helyedre egy másik balekot, aki lehet még ennyire sem fog ellen állni.
Egyébként bármelyik esetben mehetsz panaszt tenni.
És igen ez felróható a fidesznek amiért hülye munkatörvénykönyvet írt.
Mondok egy nagyon gyors megoldást:
Holnaptól nem mész be. Onnantól kezdve a paraszt vagy fizeti saját zsebéből a TBt és adót utánad, vagy kijelent. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!