Ha be szeretném perelni a munkáltatóm lehet kérni "mentességet"?
Figyelt kérdés
Ilyenkor csak az én jövedelmem nézik vagy az egész családét? (Be nem jelentett élettársi viszonyban vagyok a párommal és a szüleivel). És a megtakarított pénzemet is figyelembe veszik ami a számlámon van? (Mondjuk azt bármikor levehetem, aztán az már törvényileg nincs is). Nincs sok megtakarított pénzem, de azt se szeretném, ha kihasználna a főnököm...2014. márc. 5. 19:31
1/4 anonim válasza:
Kérdező azért ez nem ilyen egyszerű. Jogilag ha együtt éltek a párod az élettársad. Bár részletesebben is írhatnál mert így elég kevés info.
2/4 A kérdező kommentje:
Nem akarom kiírni a szitut. Lényeg, hogy ha kirúgna a mondvacsinált hülyesége miatt, csak azért, mert nem kedvel, akkor tudjam magam megvédeni valamivel. Amúgy tudom bizonyítani az én álláspontomat is.
2014. márc. 5. 21:02
3/4 anonim válasza:
A munkaügyi perekben a munkavállalókat teljes költségmentesség illeti meg, hacsak nem extra magas a munkabéred...
4/4 A kérdező kommentje:
Minimálbéres 4 órára vagyok bejelentve és így járna nekem egy ilyen létfenntartási támogatás. Lehet abból bajom, ha felveszem/felvettem? Azon kívül, hogy visszakérik/visszafizettetik esetleg?
2014. márc. 10. 15:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!