Facebook-ra feltöltött gyermekeim fotója miatt feljelentést tehetek?
Én is csak tippelni tudok, nekem pl. anyósom töltöget fel előszeretettel képeket mindenkiről és mindenről. Én direkt nem rakosgatok fel képeket magamról, mert nem szeretnék (meg van az oka), erre ő kipakol mindent. Olyanokat, amiről azt sem tudom, hogy van ilyen kép rólam. Persze nyilvánosra állítva és aláírva a nevet. Ez mondjuk eléggé zavar, mert ráadásul elég kínosak nekem ezek a képek. Szóltam már vagy ezerszer, hogy nem szeretem ha a megkérdezésem nélkül fényképez és fel is tölti, de semmit nem sikerült még elérnem ezzel. Illetve csak azt, hogy nem jelöl meg rajta, hogy ne lássam, hogy felrakta.
Amúgy jelenteni tudod a képet, azt nem tudom, hogy ér -e valamit.
Nekünk meg az furcsa, hogy kötekedsz, és továbbra sem adsz meg semmiféle további infót!!
Akkor minek teszel fel kérdést, ha erre is képtelen vagy??
Honnan van neki fotója a gyerekekről?
Aműgy elvileg nem tehetne fel, elvileg kellene ezzelmfoglalkozni,mfőleg,hogy pont idén szigorították az erre vonatkoző szabályokat, de a rendőrségnek erre nincs kapacitása, örüljünk, ha az "igazi" bűnözőket elkapják..
Persze ha pedofil..stb kepek akkor foglalkoznak vele, mert más bűncselekmenyt is jelent, minthogy szmélyiségi jogokat sértettek.
De a Fb pont egy olyan hely, ahonann lazán le lehe szedetni, megvan erre a fb rendszere...
Jelentetted már a képeket?
Sokkkal célravezetőbb lenne, ha a képeket megosztőnak jelezned, hogy ne tegye, mert feljelented..mert azt megteheted, annak lesz nyoma
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!