Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Hogy lehet, hogy megúszta a...

Hogy lehet, hogy megúszta a börtönt a gyilkos cigány?

Figyelt kérdés
Felfüggesztették azt a gyilkost, aki 2 éve agyonverte az iskolából hazafelé tartó osztálytársát. Felfüggesztett börtönt kapott. Hogy lehet ez? Hova vezet ez? Ahelyett, hogy példát statuálnának, felmentik! Kíváncsi lennék, hogy ha a drága bíróúr csemetéjét gyilkolná le aljas módon egy ilyen bűnöző, mennyire mentené fel?
2009. dec. 19. 12:09
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
85%

Balliberális igazságszolgáltatás. Nem céljuk az elrettentés, sőt jobban megnézve az áll az érdekükben, hogy a többségi társadalom rettegjen a kisebbségtől.

Remélhetőleg jön a Jobbik és ezen a téren is rendet tesz.

Milyen érdekes lenne, ha debreceni cigány gyilkosokat is felmentenék :)

Lehet lepontozni bérrettegők!

2009. dec. 19. 12:15
 2/12 anonim ***** válasza:
83%
Mert ők cigányok és már több joguk van, mint nekünk magyaroknak a saját országunkban.
2009. dec. 19. 12:17
 3/12 anonim ***** válasza:
61%
Nem ballib, csak szimplán töketlen. Olyanok meg vannak mindenhol. A ballibnek se érdeke a cigány élősködés, csak mint az előbb is írtam, töketlenek ahhoz, hogy tegyenek ellene.
2009. dec. 19. 12:19
 4/12 anonim ***** válasza:
86%

"drága bíróúr csemetéjét gyilkolná le"

na látod ez soha nem fog megtörténni mert a legnagyobb cigóvédök kölykei magániskolába járnak ahol cigány mutatóban sincs ezért nyugodtan eröltetik,hogy integrálják a rendesen tanulni akarók közé amiből tudjuk mi van.

Nevetséges és nagyon veszélyes ez a cigányvédés,hogy miért dúrvult el ennyire nem tudom de nagy hiba.

2009. dec. 19. 12:29
 5/12 anonim ***** válasza:
93%

Felháboritó!!!!az ilyen itélet FELBÁTORITJA a cigányokat,nem mintha nagyon kéne őket bátoritgatni......

Én nem értem ,hogy lehet ilyen itéletet hozni...Ez volna az igazságszolgáltatás,egy EU tag országban,2009-ben?!Lesújtó...

2009. dec. 19. 12:31
 6/12 anonim ***** válasza:
91%
Általában beszámíthatatlanságra, elmebajra hivatkoznak. Ami egyébként igaz is, csak ha a bíróságon kívül valaki kimondja azt, hogy a cigányok meghatározó része elmebeteg, ami a családon belüli összevissza gyerekszülések miatt genetikai eredetű, akkor az egy rasszista, náci, tűzrevaló bűnöző.
2009. dec. 19. 12:33
 7/12 anonim ***** válasza:
94%

Csatlakozom az előttem szólókhoz! Felháborító, hogy ennyit ér az élet! Két év felfüggesztett! Lopásért kap ennyit a magyar ember! A cigány ember meg ölésért! Komolyan mondom, felháborító! Hova fog jutni az ország?

Manapság már mindenki fél a cigányoktól, mert nem tudni, hogy mikor és miért támadják meg az embert! És nem csak lopnak, hanem ölnek is! Ezek után pedig jobban fognak, mert nincs mitől tartaniuk! Két év felfüggesztett? Ez vicc? Mert igen csak nevetséges!

A múltkor a kis keresztlányommal (aki ekkor volt egy éves) sétáltam. Tolom a babakocsiban, erre az utca túlsó végéről vagy 10-15 cigány átüvölt nekünk! Képzelhetitek, hogy megijedtem! Ha engem agyon csapdosnak, akkor mi lesz a kicsivel?

Nem vagyok rasszista, mert valamennyi népet tisztelek, egyet leszámítva: a cigányokat. Élősködő nép. Tönkreteszik az országot.

Egyedül emiatt szurkolok a Jobbiknak. Nekem már elegem van ebből a rettegésből! Egy kisebbség sem csinál problémát, csak a cigányok... de azok folyton.

2009. dec. 19. 12:46
 8/12 anonim ***** válasza:
15%
Ilyen az amikor a nép vért akar, még szerencse, hogy az igazságszolgáltatás nem így működik!!! Ti semmit nem értetek a joghoz, foglmatok sincs egy bírósági eljárásról, úgyhogy nem kéne ugatni. Elsőre valóban nem tűnik jó ítéletnek, de ti nem voltatok ott a tárgyaláson, nem láttátátok a nyomozati iratokat, csak a sajtóból hallottatok mindent, szóval foglamatok sincs mi történt. A jog nem olyan egyszerű, mint ahogy az ilyen primitív emberek gondolják, nem véletlenül kell évekig tanulni, illetve egy életen át.Az pedig biztos, hogy a bírót a legkevésbé sem érdekelte, hogy ki a cigány és ki nem. Járjatok tárgyalásokra, nyilvános, hátha tanultok belőle valamit, mert ti azt hiszitek olyan, mint a filmekben. Lehet, hogy enyhe az ítélet, de mivel nem látjuk az iratokat és nem voltunk ott a tárgyaláson nem tudhatjuk. Most pedig lehet mondani, hogy balliberális cigány, meg zsidó bérenc vagyok.
2009. dec. 19. 12:51
 9/12 anonim ***** válasza:
94%
Reményeim szerint hadnagy leszek, és lehet hogy nem sokra fogok menni, de mindent elfogok követni hogy sittet kapjon aki megérdemli. Sok embert negyed ennyi bűnnel leültetnek, ha valaki gyilkosságért nem kap börtönt akkor miért lehet börtönt kapni??Ilyen embereket nem tennék börtönbe, fal elé állítanám és olmot tennék a fejébe. Ilyen semmire kellő társadalmat "etet" a lakosság csekély %-a aki 24 órát gürcöl azért hogy a fizetése 3/4ét leadózza, hogy a börtönöket és egyéb ilyen intézményeket fenttudják tartani. Gyilkosok börtöne?! Minek? Aki valakit megölt ő is hosszú kínnal dögöljön meg (már bocsánat) nem ám etetni a börtönbe... Néha jobbak lennének a középkor "törvényei".
2009. dec. 19. 13:00
 10/12 anonim ***** válasza:
91%

Úgy, hogy aki lemond az ön- bíráskodás/védelem/stb. jogáról és másokra bízza azt, maga esik áldozatául. Aki nem védi, hanem védeti magát, az a jó áldozat. Hajrá, magyarok!

A börtönbe nem férnek, meg ott amúgy is közel annyiért van egy elítélt tartva, mint egy adózó melós napi bére. Micsoda büntetés. Persze nem ő kapja, de ennyibe kerül az adózóknak. Ez is lenyelik ők.

Aki harc nélkül akar forradalmat csinálni, szolga marad. stb.

Bíróúr az más kaszt. De mivel bíróúr a közösbe szedettből eszik és nem a kezetekből/kezünkből, nincs teljesítménykényszere.

2009. dec. 19. 13:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!