Hogy lehet, hogy megúszta a börtönt a gyilkos cigány?
Balliberális igazságszolgáltatás. Nem céljuk az elrettentés, sőt jobban megnézve az áll az érdekükben, hogy a többségi társadalom rettegjen a kisebbségtől.
Remélhetőleg jön a Jobbik és ezen a téren is rendet tesz.
Milyen érdekes lenne, ha debreceni cigány gyilkosokat is felmentenék :)
Lehet lepontozni bérrettegők!
"drága bíróúr csemetéjét gyilkolná le"
na látod ez soha nem fog megtörténni mert a legnagyobb cigóvédök kölykei magániskolába járnak ahol cigány mutatóban sincs ezért nyugodtan eröltetik,hogy integrálják a rendesen tanulni akarók közé amiből tudjuk mi van.
Nevetséges és nagyon veszélyes ez a cigányvédés,hogy miért dúrvult el ennyire nem tudom de nagy hiba.
Felháboritó!!!!az ilyen itélet FELBÁTORITJA a cigányokat,nem mintha nagyon kéne őket bátoritgatni......
Én nem értem ,hogy lehet ilyen itéletet hozni...Ez volna az igazságszolgáltatás,egy EU tag országban,2009-ben?!Lesújtó...
Csatlakozom az előttem szólókhoz! Felháborító, hogy ennyit ér az élet! Két év felfüggesztett! Lopásért kap ennyit a magyar ember! A cigány ember meg ölésért! Komolyan mondom, felháborító! Hova fog jutni az ország?
Manapság már mindenki fél a cigányoktól, mert nem tudni, hogy mikor és miért támadják meg az embert! És nem csak lopnak, hanem ölnek is! Ezek után pedig jobban fognak, mert nincs mitől tartaniuk! Két év felfüggesztett? Ez vicc? Mert igen csak nevetséges!
A múltkor a kis keresztlányommal (aki ekkor volt egy éves) sétáltam. Tolom a babakocsiban, erre az utca túlsó végéről vagy 10-15 cigány átüvölt nekünk! Képzelhetitek, hogy megijedtem! Ha engem agyon csapdosnak, akkor mi lesz a kicsivel?
Nem vagyok rasszista, mert valamennyi népet tisztelek, egyet leszámítva: a cigányokat. Élősködő nép. Tönkreteszik az országot.
Egyedül emiatt szurkolok a Jobbiknak. Nekem már elegem van ebből a rettegésből! Egy kisebbség sem csinál problémát, csak a cigányok... de azok folyton.
Úgy, hogy aki lemond az ön- bíráskodás/védelem/stb. jogáról és másokra bízza azt, maga esik áldozatául. Aki nem védi, hanem védeti magát, az a jó áldozat. Hajrá, magyarok!
A börtönbe nem férnek, meg ott amúgy is közel annyiért van egy elítélt tartva, mint egy adózó melós napi bére. Micsoda büntetés. Persze nem ő kapja, de ennyibe kerül az adózóknak. Ez is lenyelik ők.
Aki harc nélkül akar forradalmat csinálni, szolga marad. stb.
Bíróúr az más kaszt. De mivel bíróúr a közösbe szedettből eszik és nem a kezetekből/kezünkből, nincs teljesítménykényszere.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!