A Jobbik szigorítaná az abortusztörvényt, mi a véleményetek erről?
66%: ha az élet szentsége a fő érved, akkor ugyan miért eszünk állatokat? Ha az élet szent, akkor fajtól függetlenül az és mi mind tömeggyilkosok vagyunk, mert megettünk pár szardíniakonzervet.
Pár sejt nem élet, főleg akkor nem, amikor ugyanakkora öntudatuk van, mint a fejedről hulló korpának.
Abban a pár sejtecskében az élet lehetősége van csak meg, de akkor gondolom az óvszereket is betiltanád, elvégre azzal is megfosztjuk magunkat a természetes ritmusú szaporodástól önös érdekből.
Látom itt sokféle élethelyzet és szenvedés megjelenik, és ezek befolyásolják az abortuszról alkotott véleményt.
De szerintem ezt továbbra is az érzelmektől, és az egyén egyéni szubjektív érzelemvilágától függetlenül kell elbírálni.
Az legalizálná az abortuszt, hogy valakinek elcsesződött az élete önhibáján kívül vagy mások miatt???
Vagy össze lehet hasonlítani egy doboz szardíniát egy emberi élettel. Persze a gond az, hogy az emberi lét alapja van már kikezdve régóta, és nem tesznek különbséget az öntudattal rendelkező ember és a szardíniák között.
A tiniket ne tanítsuk a szerelemre, a másik személy/társ kicserélhetetlen voltára, arra hogy létezik a boldogság, és a jó házasság, amire lehet készülni, hanem had igyanak, szexeljenek, aztán hogy nehogy véletlenül tönkremenjen az élete a megfogant élet miatt, menjen abortuszra / aminek lehetnek szövődményei.....
Nem ítélem el őket, mert én se vagyok tökéletes. A személyt nem ítélem el, akármi is lehet a múltja, de a cselekedetét meg KELL ítélni.
Én is ebben a nihilista szemétben nőttem fel, nem láttam a gyerekkoromban egy normális házasságot se, a gyerekkorom se volt rózsás.
Amióta keresztény vagyok és jegyesoktatásra járunk a menyasszonyommal, ott olyan 15-20 éve BOLDOG házasokkal és szép családokkal találkoztam, akik SUGÁROZNAK. Nem hinném el hogy boldogok, ha nem ez sugározna róluk.
Jézus azt mondja, a fát a gyümölcséről lehet megismerni. Fügéről nem szednek bogáncsot, bogáncsról nem szednek fügét. Nézzetek végig a mai 30 év felettieken, az én ismeretségi körömben a magányosak és gyermektelenek száma óriási.
Nem a szerelmet kéne tanítani ahelyett hogy abortuszra külditek a fiatalokat?
Ti, 40 év körüliek! Ha a ti életetek zátonyra futott, nem azt kéne a fiatalok felé kommunikálni hogy "így ne csináljátok ahogy mi csináltuk, mert így jártok"? Vagy el se gondolkodtatok azon, hogy miért jutottatok idáig???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!