Ha 1 18 éves el múlt fiú le fekszik 1 15 éves lánnyal az nem büntethető?
Figyelt kérdés
Én azt olvastam a neten hogy ha 1 14-élet évét betöltött személy 1 18 év felettivel fekszik le az nem minősül megrontásnak ! abban az esetben ha a lány önszántából és ön magától akarta nem lett befolyásolva vagy kényszerítve ! ekkor igaz nem büntethető ?2014. márc. 25. 12:01
11/13 anonim válasza:
"És tegyük hozzá, hogy a fiatalok többsége már nem szűz 16 éves korára"
Eleg szomoru.
Meg is latszik, hogy nagyon karos ez a dolog, meg 16 evesen is. Eleg korbenezni a szextopicokban, mennyire eretlenek, es tudatlanok a szexhez ezek a kiskamaszok.
12/13 A kérdező kommentje:
ki kérdezte hogy ti mit csinálnátok ? SENKI !! akkor meg ? azt kérdeztem h büntethető e nem h meg vernétek e pff
2014. márc. 25. 17:37
13/13 Kései Sirató válasza:
Te a 15 éves lány vagy?
Védekezzetek! Védekezzetek és védekezzetek! Erre a 3 dologra figyelj nagyon!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!