Beperelte már a dohányboltokat működtetők társasága azt az elborult agyú elmebeteget, aki kitalálta jogilag, hogy ne lehessen belátni az utcáról a dohányboltokba?
Figyelt kérdés
Szerintem a döbbenetes számú rablás/betörés után már nagyon is lenne jogalapja egy országos kártérítési pernek, ami kárpótolhatná ezért az elhibázott ökörségért a dohányboltosokat.2014. márc. 23. 19:43
11/16 anonim válasza:
Az ha nem lát be a gyerek sokkal több gyermeke gátol a hozzászokáshoz és az egészségügynek jóval kevesebbet kell kőltenie, mint az a pár betörés
12/16 anonim válasza:
Semmi köze a boltba belátáshoz, hogy a gyerek megkívánja-e. Annak van köze, hogy a felnőttektől látja, meg a haveroktól hallja. Ez teljesen sületlenség volt attól, aki anno kitalálta. Nem a polcon látva tetszik meg a gyereknek, hanem a másik kezében füstölögve.
13/16 anonim válasza:
Hogyne lenne, látsa a mintát, ott veszik a cigit. Te is látod hogy dajdajoznak inkáb leiszod magadat
14/16 anonim válasza:
A cikk így kezdődik: "Lekerülhet a fólia a dohányboltok ablakairól" ez 2014-01-07 íródott.
Szóval elvileg foglalkoznak ezzel, azóta nem tudom tettek-e lépéseket az ügyben, vagy ez is üres ígéret, és valahol elakadt, de még mindig fenn vannak a fóliák.
15/16 anonim válasza:
Már az elején volt aki gondolta, hogy ez lesz, nem tudom mért csodálkoztak rajta sokan. Amekkora bevétel egy dohányboltban van a rabloknak a legjobb célpont lett, kis kockázattal nagyot kaszálni, hát csodálkoznak hogy oda törnek be és nem a sarki kisboltba ahol lehet pénzt se találnak és még könnyen le is leplezik őket?
16/16 A kérdező kommentje:
A kérdés újra aktuális.
2015. ápr. 27. 13:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!