Lenáciztak a pártállásom miatt, tehetek feljelentést?
Munkáspárt 2006-os vagyok, mi már folytatunk pert az állam ellen azért, mert nem tiltja be a Jobbikot, mint náci szervezetet. Több száz oldalas beadványunk van, amelyben tételesen fel vannak sorolva a bizonyítékok a Jobbik neonáci megnyilvánulásairól.
Nyugodtan jelents fel, elmegyünk a bíróságra, ahol tételesen bizonyítani fogjuk, hogy a Jobbik náci párt, tehát joggal le lehet nácizni. Mellesleg már született ítélet ismert ember javára, amelyben nem marasztalták el a Jobbik lenácizása miatt. Ennek precendensére engem sem fognak elítélni és azt sem, akit fel akarsz jelenteni.
Mivel a rágalmazáshoz is (aminek minősített esete gyakorlatilag a becsületsértés) érdeksérelem kell (társadalmi megbecsültségből való vesztés, munkahelyről elbocsájtás, kidobott az élettársad etc..) és egy harmadik fél is akinek a hozzáállását megváltoztatta az illető negatív irányba és ezzel te érdeksérelmet szenvedtél. Utána már csak az ok okozati kapcsolatot és magát a vétség elkövetésének tényét kell igazolnod.
Sok sikert hozzá!
Ja és szerintem nem náci vagy, hanem egy libsi zsidaj, ha ez téged megnyugtat.
Európai Baloldal - Munkáspárt 2006. És így van, nem szavaz ránk senki. Szar is az ország úgy, ahogy van, 4,6 millióan élnek létminimum alatt, 50.000 gyermek éhezik, nincs gazdaságunk.
Ami a kommunisták voltak hatalmon, kicsit mások voltak a körülmények. Lehet nyugodtan ránk szavazni, de inkább tevékenyen támogatni.
"Ami a kommunisták voltak hatalmon, kicsit mások voltak a körülmények."
Úgy érted nem volt szólás és sajtó szabadság, ez emberek nem mehettek oda ahova akartak és bár mindenki lopott mégsem hiányzott soha semmi. Kivéve amikor kipukkadt a lufi vége lett a Szovjetuniónak és itt maradt az állam adósság? Hmmm várj egy kicsit hagy gondolkodjak...ühüm...ezt jól át kell gondolni...NEM XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!