Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Kik találták ki, hogy csak 4...

Kik találták ki, hogy csak 4 évente lehessen választásokat tartani, és azt az ötletet, hogy pártok legyenek uralkodók helyett?

Figyelt kérdés
2014. márc. 10. 20:11
 1/6 anonim ***** válasza:
A politikusok.
2014. márc. 10. 20:18
 2/6 A kérdező kommentje:
Normális válasz érdekelne.
2014. márc. 10. 20:33
 3/6 anonim ***** válasza:

Én.

Mikor látszott, hogy a vallás egyre kevésbé képes a nagy tömegeket kordában tartani, kellett egy új módszer.

Hirtelen jött az ötlet! El kell hitetni velük, hogy az eddig "Isten kegyelméből uralkodó" elit ezentúl "a nép akaratából" teszi ugyanezt.

ZSENIÁLIS! Nem azért, mert én találtam ki...

Azóta a tömegek szavazhatnak, hogy az uralkodó osztály mely tagjai zsákmányolhatják ki őket - jobban.

Mert az a legszebb, hogy a vesztesek is csak relatív vesztesek egy választáson.

Vagy láttál olyat, hogy egy legyőzött párt a híd alatt végezte volna?

Néha beüt egy-egy malőr. Elszabadulnak gyilkos indulatok, egész osztályokat próbálnak likvidálni (lásd SZU), de aztán az "új rend" is kitermeli a maga burzsoáziáját, s gyakorlatilag minden a régi kerékvágásba kerül.

Csak egy problémát nem sikerült megoldani:

Illetve sikerült, de el lett baltázva rendesen.

Szóval, az volt az elmélet, hogy a felgyülemlett feszültségeket a tömegek egymáson vezessék le (elkerülve a fent említett malőrt) . Ezt ciklikusan bekövetkező (lehetőleg minél nagyobb) háborúkkal kívántam elérni, de a technikai fejlődés egy vadhajtásával nem számoltam. A nukleáris fegyverekkel.

Lőttek a "nagy háborúk" módszernek, mert a nuke elterjedése óta, totális pusztulással járna.

Szublimált adófizető rossz adófizető - mint tudjuk.

Ja,maga az hogy 4 év csak technikai részlet.

Remélem sikerült elmagyarázni páratlan rendszerem nagyszerűségét, amely egyenesen az emberi természetre lett szabva. Sokat dolgoztam rajta, ugye milyen szép lett?

Nem lett tökéletes, de ennyi telt.

Be kell valljam, a megvalósítása nem csupán az én érdemem. Nagy szerepet játszik a fenntartásában a Pénzügyi Háttérhatalom, akiket a világ feletti korlátlan hatalom ígéretével édesgettem az Ügy oldalára.

(Bevették! Öcsém! Bevették! De ,ssssssssssssss! Ne mond el nekik! Nem sejtenek semmit.)

2014. márc. 10. 20:35
 4/6 A kérdező kommentje:
Hát ez szép.. És az öltönyt, nyakkendőt is te találtad ki, hogy abban legyenek a politikusok?
2014. márc. 10. 20:54
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem. Ez egy bennszülött viselet. Gusztustalan, de mit csináljak? Nekik tetszik. Gyerekek...
2014. márc. 10. 21:04
 6/6 anonim ***** válasza:
'89 rendszerváltás, alkotmány.
2014. márc. 11. 13:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!