Mit gondoltok a "kommunista blokk" hős vitézei az őszödi legény vezetésével, "megkúrják" a választásokat, illetve nyugdíjba küldik a most regnáló kormányzatot?
Ha a mostani kormány marad, akkor fogja teljesen lefejezni az országot.
Az Összefogás csak javíthat rajta.
Az elmúlt 6 órában egy vagy több kérdésed törlésre került gyakorikerdesek.hu szabályainak megsértése miatt, emiatt jelenleg nem írhatsz ki új kérdést!
Kérlek, a jövőben tartsd tiszteletben az oldal felhasználói szabályzatát, mert annak sorozatos megszegése a hozzáférésed letiltásához vezet!
Utolsó kérdés !
Ezt a szöveget kaptam egy órája a moderátorunktól. Ma feltettem egy kérdést azzal kapcsolatosan, hogy miért járhatnak szabadon, illetve miért nem voltak megbüntetve a kommunista véreskezű szovjet kollaboránsok, és Gyurcsány Ferenc bandájával együtt, akik a több kenyérért tüntetőket gumibottal, könnygázzal, gumilövedékekkel bántalmazták, hazudtak , loptak , kúrtak 8 éven át?
Tisztelt Moderátor Elvtárs! Mi ebben a provokatív, ahogyan írta? Én szerintem egy normális és logikus kérdés.Ha önök ilyen kérdésekért öklüket dugják a számba, azt jelenti, hogy Magyarországon még mindig működik a kommunista cenzúra. Lehet hülye kérdéseket feltenni, és hülye tanácsokat adni a 12 éveseknek, hogyan kezdjék el a nemi életet, de nem lehet megkérdezni hogy a Biszku Bélák miért járhatnak még szabadon, annyi szenvedés, bűn és halál okozása után? Ha önök határozzák meg, hogy mit kérdezhetek és mit nem, akkor többet nem kérdezek, és lesajnálom az egész oldalukat és a véleményükről, megvan a saját véleményem. Tisztelettel egy volt kérdezőjük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!