Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mennyire foglalkozna vele a...

Mennyire foglalkozna vele a rendőrség ha bejelenteném hogy a munkahelyemen a fizetésem egy részét zsebbe kapom?

Figyelt kérdés

Ez elvileg nem lehet szabályos hiszen minimálbérre vagyok bejelentve...

De amikor kapom a borítékban a fizetésem egy másik részét akkor van ilyen átvételi papír h "átvettem xy aláírás" Vagy ettől már akkor szabályos?

2014. márc. 7. 15:21
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
0%

Úr isten!Hát,hogy lenne már szabályos,csak nehogy kopogtasson a NAV....ez konkrétan adócsalás.Mind a cég részéről,mind a te részedről.Tehát nem csak a céget büntetnék meg.

Van munkád,megvan a fizetésed,szerintem ezt annyira ne bolygasd.Nem is értem a problémát!

2014. márc. 7. 15:29
 2/21 anonim ***** válasza:
78%
Ha nem akarsz munkanélküli maradj kussban.
2014. márc. 7. 15:37
 3/21 anonim ***** válasza:
(munkanélküli lenni)
2014. márc. 7. 15:37
 4/21 anonim ***** válasza:
81%
rendőrség nézne, hogy mit akarsz mert ez NAV-os ügy. De valóban te is megjárnád.
2014. márc. 7. 15:44
 5/21 A kérdező kommentje:
És ha tegyük fel be akarnám köpni őket akkor ezt hogyan lehet bizonyítani?
2014. márc. 7. 15:45
 6/21 acelsziv ***** válasza:
37%
Nem csak a céggel szúrnál ki hanem valamennyi munkatársaddal is, mert őket is ugyanúgy köteleznék pár százezer forint adóhátralék befizetésére. Szóval, ha nem akarod, hogy felkoncoljanak - amit meg is érdemelnél - akkor ne tedd.
2014. márc. 7. 15:51
 7/21 A kérdező kommentje:

Nem mondtam hogy meg akarom tenni...

De az érdekelne hogy honnan tudnák, a Nav mért hozná nyilvánosságra honnan van a füles?

2014. márc. 7. 15:53
 8/21 acelsziv ***** válasza:
ki lehet azt helyben deríteni, pláne ha nem nagy a cég
2014. márc. 7. 16:16
 9/21 A kérdező kommentje:
Csakhogy ez egy bazinagy zrt. :) Rengeteg dolgozóval az ország több pontján.
2014. márc. 7. 16:28
 10/21 anonim ***** válasza:
12%
Semennyire, miért érdekelné a rendőröket, tűzoltókat vagy épp a közmunkásokat hogy te hogy kapod a fizetésed? Szerinted nem elég nekik a saját nyomoruk?
2014. márc. 7. 16:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!