Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Diszkriminacio alberletben?

Diszkriminacio alberletben?

Figyelt kérdés

Rengeteg hirdetest, latok, ahol odairjak: CSAK LANYOK

Felhaboritonak talalom ezt, es azt megjobban, hogy az alberletet kinalo webes portalok, hogy egyaltlan felajanjlak az "Alberlo neme" opciot!!!!!

#albérlet #dikszriminacio
2014. márc. 1. 13:46
 1/10 anonim ***** válasza:
Hát na, a lányok rendesebbek, gyengébbek, stb. Én is inkább valami lánynak adnám ki a lakásomat, mint egy mittomén milyen csávónak.
2014. márc. 1. 13:55
 2/10 anonim ***** válasza:
66%
Neked gőzöd sincs a diszkriminációról, mert ez nagyon nem az. Ennyi erővel egy lánykollégium is diszkrimináció. Nem tudom, fiú vagy-e vagy lány, de szerintem egy koedukált albérletben te se szívesen szaladgálnál egy szál alsóneműben idegen emberek előtt, pláne közös szobában valakivel, aki nem a párod.
2014. márc. 1. 14:02
 3/10 A kérdező kommentje:
Mondta valaki hogy szobarol van szo?
2014. márc. 1. 14:57
 4/10 anonim ***** válasza:
21%
A lányok valamivel kevesebbszer okádnak össze mindent egy hétvégi buli után. Kirakni is könnyebb őket, ha okot adnak rá.
2014. márc. 1. 15:06
 5/10 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező, vicces, hogy én leszek házsártos vénember, amikor te tartasz felháborítónak egy olyan dolgot, ami teljesen érthető, és te húzod fel magad ilyen hülyeségeken, hogy egy ember a lakását kinek adja ki és kinek nem :D Legközelebb az ezotéria rovatban jósolgass, ne privátban.
2014. márc. 1. 15:54
 6/10 A kérdező kommentje:
Haha. te is eltevedtel mert ez nem a szexualitas rovat, hanem a jog, ott meseld el a problemaid a parkapcsolatodrol. Koszi.
2014. márc. 1. 16:05
 7/10 anonim ***** válasza:
Ki beszélt párkapcsolatról? Neked nagyon komoly szövegértelmezési problémáid vannak. Olvass már vissza, és másold be azt a mondatrészt, ahol az állítólagos párkapcsolati problémáimat felhoztam! Egyébként nagyon intelligens ember lehetsz, hogy rögtön nekiállsz személyeskedni egy vitás helyzetben, érveket felhozni pedig nem vagy képes.
2014. márc. 1. 16:55
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

"Hát na, a lányok rendesebbek, gyengébbek, stb. Én is inkább valami lánynak adnám ki a lakásomat, mint egy mittomén milyen csávónak."

"A lányok valamivel kevesebbszer okádnak össze mindent egy hétvégi buli után. Kirakni is könnyebb őket, ha okot adnak rá."

Én albérletbe lányok után költöztem, láttam lány kolesz szobát, apartmant. És mindegyikre igaz volt, hogy félelmetes állapotok uralkodtak ott. Komoly pusztítást tudnak végezni...

Egyébként meg nyilván azért keresnek lány lakótársat, mert már elve lakik ott 2 lány például.

2014. márc. 1. 17:49
 9/10 anonim ***** válasza:

Mi ebben a diszkriminatív?

Ahol lakik már 2-3 lány, oda szerinted bevesznek egy csávót, hogy a végén megfarkalja őket?

2014. márc. 1. 20:47
 10/10 anonim ***** válasza:
A tulajnak joga van eldönteni, kivel köt szerződést.
2014. márc. 4. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!