Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Meg szeretnénk mászni a Lánc...

Meg szeretnénk mászni a Lánc hidat. Mit kaphatok érte ha lebukunk?

Figyelt kérdés

Igazábol szinte az összes hidat megszeretnénk mászni :-) mit kaphatok réte ha elkapnak a rendőrök? bevihetnek? végülis nem rongálunk..meg saját felelősség. és mi van akkor ha elkapnak egy hidnál, bevisznek és utánna újra rajta kapnak?

Ne nézzetek betegnek :-D szeretjuk a kihivásokat...de légyszi ne az ötletünkön akadjatok le...:-) csak érdekel, hogy mit kaphatunk ezért

(ja igen elmultunk már 18 ak)

köszönöm

2009. dec. 11. 21:52
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Nem fogunk leesni.. ha nem biznánk magunkban, nem tennénk. Még jo hogy külön megkértelek titeket, hogy CSAK a kérdésre válaszoljatok (Y)
2009. dec. 14. 16:04
 12/13 anonim ***** válasza:
Én a Parlament tetejére akartam felmászni..... gondolatban. De sajnos nem jutottam túl a kordonon....gondolatban sem. :DDDDDDDD
2009. dec. 27. 00:05
 13/13 anonim válasza:
Én ezt inkább mégegyszer átgondolnám,mert lehet, hogy jó ötletnek tűnik, de nem az. A rendőrséget az nem foglalkoztatja, hogy ti azt mondjátok, hogy nem fogtok leesni. Egyébként mivel eshetsz akár az útra is ezért már nem csak magadat veszélyezteted. Amit ezért kaphattok,az egy szép kis bírság, illetve a rendőrök,tűzoltók és esetleg más értesített hatóságok kiszállási díja.Felmászni középületekre,hidakra és más jellegű építményekre életkortól függetlenül tilos.
2014. okt. 19. 17:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!